Føj spil til listen over optimerede spil manuelt

Optimeringsprogram til spil1 er patenteret teknologi til CPU'er med flere kerner. Det giver en fordybende spiloplevelse ved at reducere afbrydelser i ydeevnen, mens den stadig opretholder din computers sikkerhed. Ved at isolere ikke-essentielle programmer til en enkelt CPU-kerne, tillader det, at resten af CPU'erne tildeles til spillet. Det kontrollerer den interne liste over kendte spil for at registrere spilprogrammer.1.2Men hvis det ikke automatisk har registreret et specifikt spil, kan du manuelt føje spillet til listen Optimerede spil.

Derudover kan du også fjerne spil fra listen Optimerede spil, hvis du ikke ønsker, at dit Norton-program skal forbedre ydeevnen for disse spil.

Når du fjerner et bestemt spil fra listen Optimerede spil, er spillet ikke længere optimeret og dette kan påvirke din spiloplevelse med det spil.

Føj et spil til listen over optimerede spil

1. Åbn Norton Sikkerhed til digitale enheder.

2. I vinduet Mit Norton, skal du klikke på lynet ikonet.
  3. Klik på Administrer optimering iGaming-kontrolpanellet.

4. I vinduet Optimeringsprogram ved siden afOptimerede spil, skal du klikke på Tilføj.

5. Naviger og vælg det spilprogram, du vil have dit Norton-program til at optimere.

Fjern et spil fra listen over optimerede spil

1. Åbn Norton Sikkerhed til digitale enheder.

2. I vinduet Mit Norton, skal du klikke på lynet ikonet.
  3. Klik på Administrer optimering iGaming-kontrolpanellet.

4. I vinduet Spiloptimering, under Optimerede spil, skal du deaktivere kontakten ved siden af det spilprogram, du vil fjerne.

1Game Optimizer fås kun til Windows (undtagen Windows 11/10 i S-tilstand og Windows, der kører på ARM-processor) med fire eller flere processorkerner.

2Registrerer automatisk spil baseret på fuldskærmsregistreringstilstand med højt processorforbrug samt brug af et spilstarterprogram, hvis brugeren tilføjer et spil manuelt, eller hvis det tidligere er blevet registreret. Spilstarterprogrammer, som vi overvåger per april 2021, er: Bethesda, Blizzard, Epic, ID, Origin, Rockstar, Steam og Uplay.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v138219620