Få mere at vide om Optimeringsprogrammet

Optimeringsprogram til spil1 er patenteret teknologi til CPU'er med flere kerner. Det giver en fordybende spiloplevelse ved at reducere afbrydelser i ydeevnen, mens den stadig opretholder din computers sikkerhed. Ved at isolere ikke-essentielle programmer til en enkelt CPU-kerne, tillader det, at resten af CPU'erne tildeles til spillet.

Game Optimizer forbedrer din spiloplevelse ved at:

• Optimere processorens ydelse, så spil kører problemfrit

• Isolere ikke-essentielle programmer til en enkelt processorkerne, så resten af processoren kan allokeres til spil, hvilket giver en bedre ydelse

• Automatisk at registrere spil2

• Give dig mulighed for at tilføje eller vælge spil, som du ikke vil optimere

• Øge antallet af billeder pr. sekund (FPS) og reducere latenstiden

• Eliminere behovet for at slå antivirusprogrammer fra, ved at reservere tilstrækkelig processorkraft, så spilydelsen bliver optimal

• Ved at reservere processorkerner til spillet, reduceres de vilkårlige spidsbelastninger, som kan bremse spillet

Din computers processor skal have mindst fire kerner, før Game Optimizer fungerer.

Sådan fungerer det

Optimeringsprogrammet starter optimeringen, når du starter en spilapplikation og fortsætter, indtil du afslutter spillet. Optimering er sat på pause, hvis du afslutter fuldskærmstilstand, når spilsessionen er aktiv. For eksempel, hvis du trykker på Alt + Tab for at få adgang til ethvert andet kørende program, afslutter det spiloptimeringen og fjerner begrænsningerne. Når du kommer tilbage til spillet, fortsætter det dog spiloptimeringen, og begrænsede programmer får ikke adgang til CPU-brug.

Et minimum af baggrundsaktiviteter sikrer også en højere ydeevne for din computer, hvilket er ideelt til gaming. Når du har afsluttet din spilsession, begynder dit Norton-program at køre alle de suspenderede aktiviteter i baggrunden igen.

Alle kritiske Norton-beskyttelsesfunktioner, der er involverede i at beskytte din computer mod virus og andre sikkerhedstrusler, kører i baggrunden uden at afbryde din spiloplevelse.

Kontroller status for Game Optimizer

Du kan kontrollere status for Optimeringsprogrammet i meddelelsesområdet på proceslinjen. Norton-produktikonet i meddelelsesområdet viser et grønt lyn ikonet, når spiloptimeringsprogrammet er aktiveret. Når du slukker for spiloptimeringsprogrammet, skifter farven til grå.

Gaming-kontrolpanelet viser status for Game Optimizer, optimeringsstatus for nyligt spillede spil og adgang til indstillinger for Game Optimizer. Du kan bruge kontakten til at aktivere eller deaktivere optimering af de nyligt spillede spil.

1Game Optimizer fås kun til Windows (undtagen Windows 11/10 i S-tilstand og Windows, der kører på ARM-processor) med fire eller flere processorkerner.

2Registrerer automatisk spil baseret på fuldskærmsregistreringstilstand med højt processorforbrug samt brug af et spilstarterprogram, hvis brugeren tilføjer et spil manuelt, eller hvis det tidligere er blevet registreret. Spilstarterprogrammer, som vi overvåger per april 2021, er: Bethesda, Blizzard, Epic, ID, Origin, Rockstar, Steam og Uplay.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v138219177