Optimer din computer til spil med Optimeringsprogrammet

Optimeringsprogram til spil1 er patenteret teknologi til CPU'er med flere kerner. Det giver en fordybende spiloplevelse ved at reducere afbrydelser i ydeevnen, mens den stadig opretholder din computers sikkerhed. Ved at isolere ikke-essentielle apps til en enkelt CPU-kerne, tillader det, at resten af CPU'erne tildeles til spillet.

Din computers processor skal have mindst fire kerner, før Optimeringsprogrammet fungerer.

Game Optimizer forbedrer din spiloplevelse ved at:

• Optimere processorens ydelse, så spil kører problemfrit

• Isolere ikke-essentielle programmer til en enkelt processorkerne, så resten af processoren kan allokeres til spil, hvilket giver en bedre ydelse

• Automatisk at registrere spil2

• Give dig mulighed for at tilføje eller vælge spil, som du ikke vil optimere

• Øge antallet af billeder pr. sekund (FPS) og reducere latenstiden

• Eliminere behovet for at slå antivirusprogrammer fra, ved at reservere tilstrækkelig processorkraft, så spilydelsen bliver optimal

• Ved at reservere processorkerner til spillet, reduceres de vilkårlige spidsbelastninger, som kan bremse spillet

Der er flere oplysninger i Få mere at vide om Optimeringsprogrammet.

Alle kritiske Norton-beskyttelsesfunktioner, der er involverede i at beskytte din computer mod vira og andre sikkerhedstrusler, kører i baggrunden uden at afbryde din spiloplevelse.

Konfiguration af Game Optimizer, så spiloplevelsen bliver optimal

1. Åbn Norton Sikkerhed til digitale enheder.

2. I vinduet Mit Norton, skal du klikke på lynet ikonet.
  3. Klik på Administrer optimering iGaming-kontrolpanellet.

4. I vinduet Optimeringsprogram, skal du konfigurere følgende indstillinger:

• Begræns ressourceforbrug til brugerprocesser: Slå denne indstilling til for at begrænse CPU-brugen til alle brugerinitierede processer.

• Begræns ressourceforbrug til systemprocesser: Slå denne indstilling til for at begrænse CPU-brugen til alle systeminitierede processer.

• Indstil automatisk strømindstillingen til maksimal ydelse: Slå denne indstilling til for at skifte til højtydende strømstyringsplanindstillinger på Windows. Optimeringsprogram til spil opretter en brugerdefineret Windows-strømstyringsindstilling for at maksimere spilydelsen. Denne strømindstilling er kun tilgængelig, når spilsessionen er i gang. Når spilsessionen er slut, er strømindstillingen som standard den oprindelige indstilling.

Vi anbefaler, at du holder denne funktion slået til for at få en bedre spiloplevelse.

• Optimerede spil: Viser de spil, der optimeres af Game Optimizer.

• Optimerede spil: Viser de spil, der optimeres af Game Optimizer.

• Beskyttelse i realtid: Angiver status for realtidsbeskyttelse.

• Optimering af beskeder: Viser de spil, der optimeres af Game Optimizer.

Som standard er Optimeringsprogrammet aktiveret. Du kan slå Optimeringsprogrammet fra, hvis du ikke ønsker, at forbedre din spiloplevelse. Vi anbefaler, at du holder denne funktion slået til for at få en bedre spiloplevelse.

Sådan slår du Optimeringsprogrammet til/fra

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

2. I vinduet Mit Norton, på venstre side, skal du aktivere kontaktenOptimeringsprogram til spil for at aktivere eller deaktivere funktionen.

1Game Optimizer fås kun til Windows (undtagen Windows 11/10 i S-tilstand og Windows, der kører på ARM-processor) med fire eller flere processorkerner.

2Registrerer automatisk spil baseret på fuldskærmsregistreringstilstand med højt processorforbrug samt brug af et spilstarterprogram, hvis brugeren tilføjer et spil manuelt, eller hvis det tidligere er blevet registreret. Spilstarterprogrammer, som vi overvåger per april 2021, er: Bethesda, Blizzard, Epic, ID, Origin, Rockstar, Steam og Uplay.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v138190318