Funktioner i Norton 360 for Gamers

Nøglefunktioner og fordele

• Dark Web Monitoring1: Vi overvåger det mørke internet og giver dig besked, hvis dine personlige oplysninger, herunder dine gamertags, brugernavne og mailadresser, skulle dukke op der.

• Secure VPN: Surf på internettet anonymt og i sikkerhed ved at skjule din IP-adresse med en VPN uden logføring, der hjælper dig med at beskytte dig mod DDoS-angreb, doxxing og SWATing.

• Optimering af beskeder 6: Vi giver dig kun besked, hvis din pc er under angreb, din beskyttelse er i fare, eller hvis du ikke bruger en funktion, du er berettiget til - og giver dig kontrol over produktpåmindelser.

• Game Optimizer7: Maksimerer spilydelsen ved at dedikere CPU-kerner til spillet på pc'er med multi-core CPU'er.

• Raltidsbeskyttelse mod trusler: Den avancerede sikkerhed i flere lag hjælper dig med at beskytte dine enheder mod eksisterende og nye malwaretrusler, herunder phishing-angreb via mail og sikkerhedshuller i spil og på websteder.

• Registrering af fuldskærmstilstand : Enhedssikkerhed til pc, der registrerer, når du bruger fuldskærmstilstand, og filtrerer alle beskeder fra undtagen kritiske sikkerhedsadvarsler.

• PC SafeCam: Hjælper dig med at beskytte dig selv mod potentielle lukninger af dine streams og andre pinlige situationer ved at vise en advarsel, når nogen forsøger at få adgang til dit webkamera, så du kan blokere det.

• 50 GB cloudackup: Automatisk2 cloudbackup af pc – gem dine klip fra spillet online3, og frigør plads på computeren.

• Dynamisk firewall: Beskytter din enhed og de data, du gemmer på den – selv i spiltilstand – mod angreb og nysgerrige blikke.

• Forældrestyring4: Hjælp dine børn, hav styr på deres online aktivitet, og opdag potentielle faresignaler, før de udvikler sig til et problem.

• Password Manager: En stærk adgangskode er en vigtig faktor i beskyttelsen af dine spilkonti. Lad os hjælpe dig med at gemme komplekse adgangskoder, kreditkortoplysninger og andre legitimationsoplysninger online. Vi skal passe rigtig godt på dem.

• Beskyttelse mod phishing og forsøg på udnyttelse: Anti-phishing analyserer sikkerhedsniveauet på websteder, du besøger, og blokerer websteder, der er blevet kategoriseret som bedrageriske. Proaktiv beskyttelse mod udnyttelse (PEP) hjælper med at beskytte dine Windows™-pc'er mod "zero day-angreb", der udnytter sårbarheder i programmer eller operativsystemet.

• Beskyttelse mod cryptojacking og teknisk support-scam analyserer indgående data og hjælper med at blokere potentielle onlinetrusler, før de når hen til din computer.

• Enhedssikkerhed: Realtidsbeskyttelse af 3 enheder mod ransomware, virus, spyware, malware og andre onlinetrusler.

• Virus Protection Promise5: Vores eksperter sidder parat til at hjælpe dig med at fjerne eventuelle virus fra dine enheder. Kan de ikke det, får du pengene tilbage.

• Teknisk support: Support døgnet rundt er inkluderet i dit Norton 360 for Gamers-medlemskab.

• 60-dages tilbagebetalingsgaranti: Årsmedlemskabet på Norton 360 for Gamers inkluderer en 60-dages tilbagebetalingsgaranti.

Ingen kan helt forhindre cyberkriminalitet eller identitetstyveri.

Nogle funktioner kan ikke benyttes på alle platformene. Optimering af beskeder understøttes ikke i Android™, Apple® iOS og Mac®. Du kan læse mere i afsnittet Systemkrav på Norton.com.

1Dark Web Monitoring fås ikke i alle lande. Overvågede oplysninger varierer afhængigt af bopælsland eller valg af abonnement. Som standard overvåges din mailadresse, og det begynder med det samme. Log ind på din konto for at angive flere oplysninger, der skal overvåges.

2 Kræver, at du har et internet-/dataabonnement til enheden, og at enheden er tændt.

3 For at aktivere backup af videofiler skal backupindstillingerne under Mine dokumenter konfigureres til dine gamingbehov.

4Norton-forældrestyring kan kun installeres og bruges på barnets Windows-pc samt iOS- og Android-enheder, og det er ikke alle funktioner, der er tilgængelige på alle platforme. Forældre kan overvåge og administrere deres børns aktiviteter fra enheder med Windows (undtagen Windows 11/10 i S-tilstand), macOS, iOS og Android. Dette gøres via vores mobilapps eller ved at logge ind på my.Norton.com i en browser og vælge Forældrestyring.

5Der gælder visse begrænsninger. Skal have et kvalificerende abonnement, der automatisk fornyes. Der er flere oplysninger på Norton.com/virus-protection-promise.

6Optimering af beskeder er kun tilgængelig i Windows (undtagen Windows 10/11 i S-tilstand og Windows, der kører på ARM-processor).

7Game Optimizer fås kun til Windows (undtagen Windows 11/10 i S-tilstand og Windows, der kører på ARM-processor) med fire eller flere processorkerner.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v136185438