Opdater dine bankkonti, postadresse og andre personlige oplysninger til Dark Web Monitoring*

Du kan til enhver tid opdatere eller tilføje dine finansielle konti, postadresser og andre personlige oplysninger ved at logge ind på din konto. Dark Web Monitoring overvåger disse oplysninger på det almene internet, det dybe internet og det mørke internet og giver dig besked, når dine oplysninger findes online. Så forbliv beskyttet ved at holde disse oplysninger komplette og opdaterede.

De typer personlige oplysninger, som vi overvåger, afhænger af dit bopælsland og abonnement. For mere information bedes du læse Liste over personlige oplysninger, der overvåges, sorteret efter land.

*Fås kun i begrænsede regioner.

§For NortonLifeLock-tilbud, der sælges af tjenesteudbydere eller via kanaler uden for USA, kan tjenesten LifeLock-beskyttelse mod identitetstyveri og dækningsabonnementets navne og funktionalitet afvige fra de tjenester, der tilbydes direkte af NortonLifeLock. Kontakt din tjenesteudbyder for at få flere oplysninger om deres tilbud på NortonLifeLock-abonnement.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v126234485
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 13/09/2021