Opdater dine bankkonti, postadresse og andre personlige oplysninger til Dark Web Monitoring

Du kan til enhver tid opdatere eller tilføje dine finansielle konti, postadresser og andre personlige oplysninger ved at logge ind på din konto. Dark Web Monitoring overvåger disse oplysninger på det almene internet, det dybe internet og det mørke internet og giver dig besked, når dine oplysninger findes online. Så forbliv beskyttet ved at holde disse oplysninger komplette og opdaterede.

De typer personlige oplysninger, som vi overvåger, afhænger af dit bopælsland og abonnement. For mere information bedes du læse Liste over personlige oplysninger, der overvåges, sorteret efter land.

Tilføj, eller opdater dine personlige oplysninger for abonnementer med beskyttelse mod identitetstyveri

1. Log ind på din konto.

2. Gør et af følgende, afhængigt af dit abonnement:

• Hvis du får vist siden Mit Norton, skal du klikke på fanen Overvåget info.

• Hvis du får vist medlemsportalen, skal du klikke på fanen Administrer konto.

3. Gør følgende i afsnittet Personlige oplysninger :

• Hvis du vil tilføje eller ændre personlige oplysninger, skal du klikke på Tilføj eller Opdater ud for det tilsvarende felt og derefter foretage de ønskede ændringer.

• Hvis du vil fjerne personlige oplysninger fra overvågning, skal du klikke på Opdater ud for det tilsvarende felt og derefter klikke på Fjern ud for det element, der ikke længere skal beskyttes.

4. Gør følgende i afsnittet Finansielle konti under Dark Web Monitoring :

• Hvis du vil tilføje en konto eller et kreditkort, skal du klikke på Kom i gang eller Opdater ud for det tilsvarende felt. Tilføj de ønskede oplysninger, og klik på Gem.

Du kan tilføje større kreditkort. Andre korttyper, som f.eks. butikkernes egne betalings/rabatkort og gavekort understøttes ikke på nuværende tidspunkt.

• Hvis du vil fjerne en konto eller et kreditkort, skal du klikke på Opdater ud for det tilsvarende felt og derefter klikke på Fjern ud for det element, der ikke længere skal beskyttes.

Tilføj, eller opdater dine personlige oplysninger for abonnementer kun med Dark Web Monitoring

1. Log ind på din konto.

2. På siden Dark Web Monitoring skal du gøre følgende:

• For at tilføje personlige oplysninger skal du klikke på de personlige oplysninger, du vil administrere, og indtaste de nødvendige oplysninger.

• For at opdatere eller fjerne overvågningen af en specifik oplysning skal du klikke på de personlige oplysninger, du vil administrere. Klik på Opdater eller Fjern ved siden af det element, du vil ændre eller stoppe beskyttelsen af, og bekræft derefter ændringen.

Hvorfor kan ikke jeg få onlineadgang til oplysninger om konti tilhørende medlemmerne af min husstand?

Af sikkerhedsmæssige årsager kan du ikke se eller opdatere kontiene for hele din husstand via din egen konto. Hver kontoindehaver skal logge ind på sin egen konto for at se eller opdatere deres oplysninger.
Vi kræver separate onlinekonti for hvert voksent medlem på grund af de følsomme personlige oplysninger, der findes på hvert medlems konto. Vi ved, at det er vigtigt for dig at holde dine personlige oplysninger sikre, og vi deler derfor kun dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores Fortrolighedspolitik.

*Fås kun i begrænsede regioner.

§For NortonLifeLock-tilbud, der sælges af tjenesteudbydere eller via kanaler uden for USA, kan tjenesten LifeLock-beskyttelse mod identitetstyveri og dækningsabonnementets navne og funktionalitet afvige fra de tjenester, der tilbydes direkte af NortonLifeLock. Kontakt din tjenesteudbyder for at få flere oplysninger om deres tilbud på NortonLifeLock-abonnement.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v126234485
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 01/11/2021