Automatisk fornyelse i Asien

Hvis du har købt Norton-tjenesten i en af de asiatiske Norton-onlinebutikker, skal du administrere indstillingerne for automatisk fornyelse direkte i den asiatiske Norton-onlinebutik.

Hvis du vil administrere de automatiske fornyelsesindstillinger, skal du klikke på den Norton-onlinebutik, hvor du købte dit abonnement:

Du kan læse om, hvordan du deaktiverer Nortons automatiske fornyelsestjeneste af et Norton-abonnement, som er købt i en af ovenstående butikker, i Jeg vil deaktivere Automatisk fornyelse for min Norton-tjeneste.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v81141465
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 08/11/2019