Gendannelse af billeder, musik eller andre vigtige filer fra Norton-backupsæt

Det er nemt at gendanne dine Norton-backupdata, hvis du bliver udsat for et ransomware- eller andet malwareangreb, eller hvis du kommer ud for hardwareproblemer, der ikke kan løses. Du kan gendanne hele backupsættet eller bestemte filer i et backupsæt. Du kan også angive, hvor de gendannede filer skal placeres.

Gendannelse sker i henhold til det konfigurerede sikkerhedskopisæt. Hvis du gendanner til en ny enhed, kan du ikke forvente, at Norton gendanner dine filer i henhold til den ønskede mappestruktur på din gamle enhed.

Sådan gendanner du enkelte filer eller hele Norton-backupsættet

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Backup i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Gendan filerne.

3. Klik på Vis alle under Gendan fra i vinduet Gendan filer.

Klik på et backupsæt, og klik på OK.

4. Klik på Søg efter filer og mapper under Filer i vinduet Gendan filer.

Markér de filer, som skal gendannes, og klik på OK.

5. Klik på Oprindelig placering i vinduet Gendan filerne under Gendan til.

Hvis du vil gemme de gendannede filer på en anden placering end den oprindelige, skal du klikke på Skift og følge anvisningerne på skærmen.

6. Klik på Gendan filerne, og klik derefter på Luk.

Download filer fra Cloudbackup

1. Log på din konto.

2. Gå ind på siden Mit Norton, find Cloud Backup, og klik på Vis backupsæt.

3. Vælg det backupsæt, der har den fil, du vil downloade.

4. Gå til den fil, som du vil downloade.

Hvis du kender filnavnet, kan du bruge søgefunktionen til at søge efter den pågældende fil.

Brug indstillingen Filter til at filtrere billeder og dokumenter fra.

5. Flyt musemarkøren over filnavnet, og klik på Download.

Video: Hvordan gendanner jeg filer fra et backupsæt?

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v6958542