Se, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan finde Norton-abonnementet på din konto

Hvis du ikke kan se dit Norton-produkt, når du har logget på din konto, har du måske logget på en forkert konto, og købet kan muligvis være knyttet til en anden konto.

Hvis du ikke finder abonnementet på din konto, skal du kontrollere, om du har oprettet en konto med en gammel mailadresse. Hvis du ikke har adgang til din gamle mail, skal du kontakte Kundeservice og support for at få hjælp.

Kontakt os

Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af situationen:

For Kina, Japan og Korea: Hvis dit Norton-produkt ikke er registreret på din konto, skal du finde produktnøglen fra din købsbekræftelses-e-mail. Følg vejledningen i afsnittet Jeg har en produktnøgle og vil tilføje et Norton-abonnement til min konto.

Jeg købte mit Norton-abonnement fra Norton Online Store

Hvis du har købt programmet i Norton Online Store, skal du logge ind på din konto med den mailadresse, du brugte, da du købte programmet.

Hvis du ikke er sikker på, hvilken mailadresse du brugte ved købet, kan vi hjælpe dig med at finde den rigtige vha. din mailadresse.

1. Log ind på din konto.

2. På fanen Log ind skal du klikke på Glemt kodeord?.

3. Indtast den e-mailadresse, som du tror, du brugte, da du købte eller registrerede dit produkt.

4. Se efter en mail fra Norton på den mailkonto.

Du skulle modtage en mail med et link til gendannelse af adgangskoden eller en mail med oplysninger om, at der ikke er knyttet en konto til mailadressen.

• Hvis der ikke er knyttet en konto til mailadressen, skal du starte med trin 1 og prøve med en anden mailadresse. Gentag disse trin, indtil du finder den konto, købet er registreret på.

• Hvis du modtager en mail til gendannelse af adgangskoden, skal du følge trinene for at komme ind på din konto. Klik derefter på Administrer mine abonnementer, og find dit produkt.

Hvis dit Norton-abonnement ikke vises, er det måske knyttet til en anden Norton-konto. Gentag disse trin med en anden mailadresse, indtil du finder den konto, købet er registreret på.

Jeg har en produktnøgle og vil tilføje et Norton-abonnement til min konto

Hvis du har en produktnøgle, kan du føje et Norton-abonnement til din konto ved hjælp af denne nøgle. Når du har tilføjet programmet, kan du downloade og installere det på den aktuelle enhed eller på en anden enhed.

1. Log ind på din konto.

2. Hvis du ikke allerede er logget på din konto, bliver du bedt om at logge på. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til din konto, og klik på Log ind.

3. Klik på Indtast en ny produktnøgle i vinduet Kom godt i gang.

Indtast produktnøglen, og klik på >.

Hvis du får at vide, at for at begynde dit abonnement skal du angive dine betalingsoplysninger og din produktnøgle på norton.com/enroll, skal du læse Download et Norton-program, der er købt hos en forhandler.

Produktnøglen er en kombination af alfabetiske og numeriske tegn. Det inkluderer ikke specialtegn.

4. Klik på Acceptér og download.

Du vil blive bedt om at downloade programmet.

Produktet tilføjes nu til din konto. Du kan logge ind på din konto for at administrere tjenester eller downloade Norton på en anden enhed.

Jeg vil gerne tilføje det Norton-produkt, der var forudinstalleret på min enhed, til min konto

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

2. Klik på Hjælp og derefter på Konto.

3. Følg anvisningerne for at logge på din eksisterende konto.

Når du har logget på din konto, føjes programmet til kontoen, så du kan administrere dine tjenester eller downloade programmet på en anden enhed.

Jeg fik Norton-produktet fra en tjenesteudbyder

Hvis du har fået Norton-programmet fra en tjenesteudbyder, skal du læse Visning af Norton-produkter, der stilles til rådighed af en tjenesteudbyder, i din Norton-konto .

Jeg vil gerne opsige prøveabonnementet på Norton Secure VPN

Abonnementet opsiges ikke automatisk, når du afinstallerer Norton Secure VPN-appen.

Du kan ikke annullere Norton Secure VPN-prøveversionen fra din konto. Du skal opsige abonnementet under abonnementsindstillingerne i Play Store eller App Store.

Du kan få flere oplysninger om opsigelse eller ændring af abonnementer i nedenstående supportartikler.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v67735330
Operativsystem windows,mac,android,ios
Sidst ændret: 06/11/2021