Oprettelse af en Norton-konto

Du har brug for en Norton-konto for at administrere dit abonnement og give dine andre enheder Norton-beskyttelse. Du kan oprette en ved hjælp af nedenstående oplysninger. Hvis du allerede har en Norton-konto, skal du bruge loginoplysningerne til at logge på.

Oprettelse af en Norton-konto

1. Start browseren, og gå til følgende URL-adresse:

https://login.norton.com

2. Klik på Opret en ny konto.

3. Indtast din mailadresse.

Du skal angive denne mailadresse, når du logger på.

4. Indtast mailadressen igen i feltet Bekræft mailadresse.

5. Indtast en adgangskode i feltet Adgangskode.

Adgangskoden skal være på mellem 6 og 50 tegn, og der skelnes mellem store og små bogstaver.

6. Skriv dit fornavn og efternavn i tekstfelterne Fornavn og Efternavn.

7. Hvis du vi sikre din Norton-konto med totrinsbekræftelse, skal du vælge en landekode og indtaste dit mobilnummer.

8. Vælg land eller område på rullelisten Område.

9. Klik på Opret konto.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v53370840
Operativsystem Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 09/10/2020