Opdater de personlige oplysninger på din Norton-konto

På din Norton-konto kan du administrere alle dine personlige oplysninger, faktureringsoplysninger og mail-præferencer. Hvis du har glemt din adgangskode eller har problemer med at modtage mailen med oplysninger om nulstilling af adgangskoden, skal du læse Sådan får du adgang igen til din Norton-konto.

Opdatering af din mailadresse, adgangskode og andre personlige oplysninger

Hvis du oprettede din konto med en mailadresse, som du ikke længere har adgang til, skal du kontakte Kundeservice og support, som er klar til at hjælpe dig.

1. Log på din konto.
  2. Klik på ikonet Rediger ud for de oplysninger, du vil opdatere, på fanen Kontoindstillinger.
  3. Du kan også vælge dine mailindstillinger
    • Specialtilbud under Kampagner.
    • Vælg Nødvendige meddelelser, Produktfunktioner og påmindelser og Nyhedsbreve under Produktoplysninger.
  4. Gem dine opdateringer, når du er færdig.

Opdatering eller tilføjelse af dine kortoplysninger

1. Log på din konto.
  2. For at opdatere dine faktureringsoplysninger skal du klikke på fanen Faktureringsoplysninger, klikke på ikonet Rediger , indtaste de oplysninger, du vil opdatere, og derefter klikke på Gem.
  3. Hvis du vil tilføje faktureringsoplysninger, skal du vælge land/region og betalingsmetode og derefter gemme faktureringsoplysningerne.

For Japan, Korea, Kina, Hong Kong og Taiwan:

Hvis dit ordrenummer begynder med APXXXXXXXX eller NPXXXXXXXX, eller hvis du har Norton 360 Standard Plus, skal du følge nedenstående trin for at ændre dine kontooplysninger.

Hvis dit ordrenummer begynder med SY eller NS, kan du gå ændre dine kontooplysninger via nedenstående link. Du skal bruge det oprindelige ordrenummer og den mailadresse eller det telefonnummer, som du brugte under bestillingen.
*Dit oprindelige ordrenummer findes i den mail, vi sendte, da du gennemførte det første køb.

Japan Korea Kina Hongkong Taiwan

Hvis du har problemer med at opdatere eller tilføje dine faktureringsoplysninger, skal du kontakte Kundeservice og support.

Hvis du vil slette dine faktureringsoplysninger, skal du deaktivere automatisk fornyelse af abonnement, før du sletter kortet. Læs Annullering af et abonnement, som automatisk fornys.

Opdatering af LifeLock-medlemsoplysninger

Vælg en af følgende for at opdatere dine LifeLock-medlemsoplysninger:

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v54033503
Operativsystem Mac;Windows