Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder på windows

Denne artikel indeholder anvisninger til afinstallation af dit Norton program for sikkerhed til digitale enheder fra en computer med Windows.

Du kan læse om, hvordan du afinstallerer Norton sikkerhed til digitale enheder fra en Mac-computer, i Afinstallation af Norton sikkerhed til digitale enheder fra en Mac-computer.

Når du kører Norton Remove & Reinstall-værktøjet, afinstallerer det alt 1 Norton-produkterne, der i øjeblikket er installeret på din Windows-computer og genstarter din computer.

Download og kør Norton Remove & Reinstall-værktøjet

1. Download værktøjet Norton Remove and Reinstall.

Gem filen på skrivebordet i Windows. I nogle browsere bliver filen automatisk gemt på standardplaceringen.

2. Tryk på tasterne Ctrl + J for at åbne vinduet Overførsler i browseren.

3. Dobbeltklik på ikonet NrnR.

4. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

5. Klik på Avancerede indstillinger.

6. Klik på Fjern kun.

7. Klik på Fjern.

8. Klik på Genstart nu.

Du kan geninstallere programmet ved hjælp af en installationsfil, der kan hentes fra din Norton-konto. For at få mere at vide Download og installer dine Norton-sikkerhedsprodukter til digitale enheder.

1Norton Remove and Reinstall-værktøjet afinstallerer ikke Norton Family fra din computer. Hvis Norton Family er installeret, skal du afinstallere det, før du kører Norton Remove and Reinstall-værktøjet. For at få mere at vide, kan du læse Afinstaller Norton Family fra din enhed.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v15972972