Få flere oplysninger om meddelelser angående listen med adgangskodekombinationer fra LifeLock

En kombinationsliste er en tekstfil, der indeholder en liste over brugernavne/e-mailadresser og adgangskoder. Disse lister sammensættes af cyberkriminelle og består af data, der stammer fra datalæk eller andre sikkerhedshændelser, som sælges eller gøres tilgængelige på det mørke internet. Det betyder, at identitetstyve eller cyberkriminelle kan bruge dem til at begå identitetstyveri eller anden kriminalitet.

Når vi registrerer dit kompromitterede brugernavn/mail og adgangskodepar på det mørke internet, som en del af en kombinationsliste, sender vi dig en meddelelse. Selvom vi ikke kan fjerne disse oplysninger fra det mørke internet, kan du foretage visse handlinger for at beskytte dem. Vi anbefaler, at du skifter kompromitterede brugernavne/mailadresser og adgangskoder på alle websteder, hvor du måske har brugt dem. Vi anbefaler også, at du vælger en ny, unik og sikker adgangskode til hvert enkelt websted. Brug ikke den samme adgangskode hver gang.

Den kompromitterede adgangskode, der er inkluderet i meddelelsen om det mørke internet, er delvist sløret eller skjult af sikkerhedsmæssige årsager. Følg nedenstående trin for at se den delvist afslørede adgangskode.

Se den afslørede adgangskode

1. Klik på linket i advarslen.

2. Du modtager en bekræftelseskode til den kompromitterede mailadresse, der vises i meddelelsen.

• Hvis du ikke modtager din bekræftelseskode, skal du kontrollere dine spam- eller junk-mapper for en mail fra no-reply@myidentity.norton.com

• Da der kan være en forsinkelse, skal du tjekke dine mapper igen om 5 minutter eller komme tilbage og tjekke senere. Hvis du stadig ikke modtager din kode, skal du kontakte din internetudbyder for at løse dette problem

• Send ikke flere anmodninger, da det kun vil gøre tingende værre

3. Indtast den kode, du modtog, for at se de sidste tre tegn i adgangskoden.

• Af sikkerhedsmæssige årsager viser vi ikke hele din adgangskode. Når vi har bekræftet, at den angivne mailadresse tilhører dig, bliver din adgangskode delvist afdækket og vist

• Bemærk, at adgangskoden muligvis ikke er din seneste, men en, du tidligere har brugt.

• Medlemmets adgangskode er delvist afdækket i henhold til nedenstående regler:

Længde

Vis

8 eller flere

ab***123

Hvis adgangskoden har mere end 8 tegn, kan vi have flere stjerner.

7

ab***23

6

a***12

5

a***2

4

a**1

3

a**

2

a*

1

*

4. For at beskytte dine oplysninger skal du opdatere de websteder, hvor du bruger denne adgangskode, med en ny, unik og sikker adgangskode.

• Skift den kompromitterede adgangskode på alle websteder, hvor du måske har brugt den.

• Vælg en unik og sikker adgangskode på alle websteder, hvor du muligvis har brugt den. Det anbefales ikke at anvende den samme adgangskode hver gang

• Gennemgå dine kreditrapporter, og se efter nye advarsler om forsøg på indhentning af kreditoplysninger eller mistænkelig aktivitet. Overvej at fastfryse dine kreditoplysninger

• Opsæt totrinsbekræftelse, når det tilbydes af et websted.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v136558013