Norton Secure VPN til mobilenheder

Behov for Norton Secure VPN

Når du bruger en trådløs forbindelse, kan internetudbyderen og webstederne se følsomme oplysninger såsom placering, chat og mail. Du er sårbar over for hackere, som er ude på at stjæle dine data og dine personlige oplysninger. Norton Secure VPN opretter et virtuelt privat netværk (VPN), som krypterer de følsomme data. Det giver dig mulighed for at bruge offentlige netværk, f.eks. internettet, på en sikker måde.

Slå Norton Secure VPN fra eller til

Tryk på Slå VPN til for at aktivere Norton Secure VPN. Når VPN er slået til, viser et rundt kort din visuelle placering. Tryk på Slå VPN fra for at deaktivere Norton Secure VPN.

Hvis du deaktiverer VPN, eksponeres din IP-adresse og placering, og forbindelsen bliver usikker.

Ændring af det geografiske område i Norton Secure VPN

Som standard vælger Norton Secure VPN automatisk det optimale regionale datacenter efter din placering. Du kan ændre den valgte placering manuelt i indstillingerne for placering.

Skift område på Android eller iOS

1. Åbn Norton Secure VPN.

2. Tryk på placeringsikonet øverst på skærmen.

3. Vælg det ønskede geografiske område fra listen på skærmen Områder.

Aktivér eller deaktiver Auto-Protect på Android eller iOS

Wi-fi-sikkerhed i Norton Secure VPN scanner det trådløse netværk, som din enhed er tilsluttet for at registrere almindelige netværkstrusler såsom man-in-the-middle-angreb.

Aktivering eller deaktivering af Wi-fi-sikkerhed

1. Åbn Norton Secure VPN.

2. Tryk på ikonet Wi-fi-indstillinger nederst på skærmen.

3. Brug skydeknappen Auto-Protect til at aktivere dit VPN, når du opretter forbindelse til et usikkert eller kompromitteret netværk.

Aktivér eller deaktiver advarsler på Android eller iOS

Norton Secure VPN underretter dig med en advarsel, hver gang du opretter forbindelse til et usikkert netværk. Hvis du ikke ønsker at blive underrettet, kan du dog deaktivere advarslerne ved hjælp af funktionen Beskyttelse af netværk.

Aktivering og deaktivering af advarsler

1. Åbn Norton Secure VPN.

2. Tryk på ikonet Wi-fi-indstillinger nederst på skærmen.

3. Skub knappen Aktivér advarsler for at aktivere eller deaktivere Aktivér advarsler.

Knappen aktivér advarsler er nedtonet, når du er tilsluttet et sikkert netværk.

Blokering af annoncesporing på Android eller iOS

Alle mobilenheder har et entydigt reklame-id, der kan bruges til at registrere oplysninger som navn, adresse og alder. App-udviklere kan bruge reklame-id'er til at oprette målrettede reklamer, som er relevante for dig. Funktionen til reklamesporing i Norton Secure VPN beskytter dig og blokerer målrettede reklamer.

Aktivering eller deaktivering af blokering af målrettede annoncer på Android eller iOS-enheder

1. Åbn Norton Secure VPN.

2. Tryk på ikonet Reklamesporing nederst på skærmen.

3. På skærmen Annoncesporing skal du skubbe skyderen Bloker annoncesporing for at aktivere eller deaktivere annoncesporing.

Blokering af reklamesporing fungerer kun, når VPN er aktiveret.

Aktivér Splittunnel på Android

Splittunnel-funktionen i Norton Secure VPN giver dig mulighed for sikkert at styre og kryptere dit valg af apps ved at vælge den trafik, du vil undtage fra Secure VPN.

Aktivér Splittunnel på Android

1. Åbn Secure VPN.

2. Tryk på menuikonet øverst til venstre på skærmen, og tryk på Indstillinger.
  3. På skærmen Indstillinger skal du flytte skyderen for at aktivere Splittunnel.

4. For at udelukke en app skal du trykke på Udeluk apps under Splittunnel.

5. På skærmen Udeluk apps skal du klikke for at vælge de apps, du vil udelukke fra Secure VPN-trafikken.

Deaktiver VPN, og aktivér den igen for at anvende de ændringer, der er foretaget for Splittunnel.

Afinstaller Norton Secure VPN

Til Android

Tryk på og hold ikonet Secure VPNApp -skærmen nede, og flyt det til indstillingen Afinstaller øverst.

Til iOS

1. Tryk på Norton Secure VPN-ikonet på startskærmen, indtil det begynder at bevæge sig.

2. Tryk i øverste venstre hjørne af ikonet for at slette appen.

3. Tryk på Slet for at bekræfte.

Opsigelse af et Norton-abonnement

Abonnementer købt i appen på Play Store, App Store eller Microsoft Store

Hvis du ikke længere ønsker at abonnere på Norton, kan du afinstallere Norton-appen på din enhed og opsige abonnementet via Play Store, App Store eller Microsoft Store.

Prøveabonnementet på Norton Secure VPN i Apple App Store eller Google Play Store kræver aktivering af et årligt abonnement gennem køb via appen. Betalingen opkræves i slutningen af prøveperioden. Hvis du vil afslutte prøveabonnementet på Norton Secure VPN uden at skulle betale noget, skal du opsige dit abonnement, inden prøveperioden udløber.

Abonnementet opsiges ikke automatisk, når du afinstallerer Norton-appen. Du skal opsige abonnementet under abonnementsindstillingerne i Play Store, App Store eller Microsoft Store. Du kan læse mere i følgende artikler:

Abonnementer købt hos en forhandler eller i Norton Online Store

Du kan læse om, hvordan du kan annullere automatisk fornyelse af dit abonnement på Norton Secure VPN, Norton Mobile Security eller Norton Security, i Deaktivering af den automatiske fornyelsestjeneste.

Hvis betalingen allerede er blevet trukket, og du fortryder, kan du anmode om tilbagebetaling.

NortonLifeLock fortrolighedserklæring

Vi respekterer dine personlige oplysninger og gør vores yderste for at beskytte dine personlige data. Du kan få flere oplysninger på https://www.nortonlifelock.com/privacy/gps-english.

Video: Kom godt i gang med Norton Secure VPN

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v131611646
Operativsystem android,ios