Opdater dine bankkonti, din postadresse og andre personlige oplysninger til Dark Web Monitoring

Du kan til enhver tid opdatere eller tilføje dine finansielle konti, postadresser og andre personlige oplysninger ved at logge ind på din konto. Dark Web Monitoring overvåger disse oplysninger på det almene internet, det dybe internet og det mørke internet og giver dig besked, når dine oplysninger findes online. Så forbliv beskyttet ved at holde disse oplysninger komplette og opdaterede.

Du kan tilføje kreditkort som VISA, MasterCard, American Express osv. Andre kort såsom kort fra forhandlere og gavekort understøttes ikke.

Kan jeg få adgang til detaljer om familiemedlemmers konti online?
Du kan ikke få adgang til familiemedlemmers konto eller opdatere dem via din egen konto af enten sikkerhedsmæssige årsager eller fordi hver konto indeholder meget fortrolige personlige oplysninger. Hvis du vil opdatere oplysninger, skal du logge ind på hver konto.

Da det er vigtigt at opbevare personlige oplysninger sikkert, deler vi dem kun i henhold til vores Fortrolighedspolitik.

Tilføj, eller opdater dine personlige oplysninger for abonnementer med beskyttelse mod tyveri af id

1. Log på din konto.

2. Gør et af følgende, afhængigt af dit abonnement:

• Hvis du får vist siden Mit Norton, skal du klikke på fanen Overvåget info.

• Hvis du får vist medlemsportalen, skal du klikke på fanen Administrer konto.

3. Gør følgende i afsnittet Personlige oplysninger:

• Hvis du vil tilføje eller ændre personlige oplysninger, skal du klikke på Tilføj eller Opdater ud for det tilsvarende felt og derefter foretage de ønskede ændringer.

• Hvis du vil fjerne personlige oplysninger fra overvågning, skal du klikke på Opdater ud for det tilsvarende felt og derefter klikke på Fjern ud for det element, der ikke længere skal beskyttes.

4. Gør følgende i afsnittet Finansielle konti under Dark Web Monitoring:

• Hvis du vil tilføje en konto eller et kreditkort, skal du klikke på Kom i gang eller Opdater ud for det tilsvarende felt. Tilføj de ønskede oplysninger, og klik på Gem.

Du kan tilføje større kreditkort. Andre korttyper, som f.eks. butikkernes egne betalings/rabatkort og gavekort understøttes ikke på nuværende tidspunkt.

• Hvis du vil fjerne en konto eller et kreditkort, skal du klikke på Opdater ud for det tilsvarende felt og derefter klikke på Fjern ud for det element, der ikke længere skal beskyttes.

Tilføj, eller opdater dine personlige oplysninger for abonnementer kun med Dark Web Monitoring

1. Log ind på din -konto.

2. På siden Dark Web Monitoring skal du gøre følgende:

• For at tilføje personlige oplysninger skal du klikke på de personlige oplysninger, du vil administrere, og indtaste de nødvendige oplysninger.

• For at opdatere eller fjerne overvågningen af en specifik oplysning skal du klikke på de personlige oplysninger, du vil administrere. Klik på Opdater eller Fjern ved siden af det element, du vil ændre eller stoppe beskyttelsen af, og bekræft derefter ændringen.

Hvorfor kan ikke jeg få onlineadgang til oplysninger om konti tilhørende medlemmerne af min husstand?

Af sikkerhedsmæssige årsager kan du ikke se eller opdatere kontiene for hele din husstand via din egen konto. Hver kontoindehaver skal logge ind på sin egen konto for at se eller opdatere deres oplysninger.
Vi kræver separate onlinekonti for hvert voksent medlem på grund af de følsomme personlige oplysninger, der findes på hvert medlems konto. Vi ved, at det er vigtigt for dig at holde dine personlige oplysninger sikre, og vi deler kun dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores https://www.lifelock.com/legal/privacy/Fortrolighedspolitik.

*Fås kun i begrænsede regioner.

§For Norton-tilbud, der sælges af tjenesteudbydere eller via kanaler uden for USA, kan tjenesten LifeLock-tjenesten til beskyttelse mod identitetstyveri og dækningsabonnementets navne og funktionalitet afvige fra de tjenester, der tilbydes direkte af NortonLifeLock. Kontakt din tjenesteudbyder for at få flere oplysninger om deres tilbud på Norton-abonnement.

Jeg har brug for mere hjælp

Dark Web Monitoring

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v126234485
Operativsystem Android;Mac;Windows;iOS
Sidst ændret: 22/11/2023