Meddelelsen "I fare: Dine definitioner til beskyttelse mod sårbarheder er ikke opdaterede. Din Mac kan være i fare."

Dette problem kan opstå på macOS 10.15.x eller tidligere, hvis startdisken er fragmenteret. For at løse dette problem skal du køre First Aid på startdisken og derefter køre LiveUpdate.

TRIN 1

Kør førstehjælp på startdisk

1. I Apple-menulinjen skal du klikke på > Hjælpeprogrammer.

2. I vinduet Hjælpeprogrammer skal du dobbeltklikke på Diskværktøj.

3. I den venstre rude i vinduet Diskværktøj skal du vælge startdisken Macintosh HD.

Det er kun en startdisk, der kan verificeres og repareres for fejl i filtilladelser. Vælg ikke den primære lagerdisk, da du i den ikke kan se antallet af filer og mapper nederst i vinduet.

4. I den øverste menulinje i vinduet Diskværktøj, skal du klikke på Førstehjælp og klik derefter på Kør.

Hvis du bruger macOS 10.14.x eller tidligere, skal du klikke på Reparer disktilladelser.

5. Følg anvisningerne på skærmen.

Alt afhængigt af antallet af filer, der skal kontrolleres for tilladelser, kan reparationen af disktilladelserne tage noget tid.

6. Luk alle programmer, og genstart Mac-computeren, når reparationen af tilladelser er færdig.

TRIN 2

Kør LiveUpdate

1. Start Norton.

2. Klik på LiveUpdate i Norton -hovedvinduet.

3. Kør LiveUpdate, indtil der ikke er flere opdateringer til Norton-programmet.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v121250040
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 22/11/2020