Meddelelse: "Ingen internetforbindelse" vises på Norton Secure VPN til Mac-computer

Genstart Norton Secure VPN for at løse dette problem. Kontrollér, om der er problemer med netværket, hvis der fortsat er et problem.

TRIN 1

Genstart Norton Secure VPN

1. Start Norton Secure VPN.

2. I øverste højre hjørne skal du klikke på brugerikonet og klikke på Log af.

3. Klik på ikonet Indstillinger og klik på Afslut Norton Secure VPN.

4. Genstart din enhed.

Efter genstart af enheden skal du starte Norton Secure VPN og derefter logge ind med din Norton-konto. Hvis problemet ikke er løst, skal du gå til trin 2.

TRIN 2

Kontrollér, om der er problemer med netværket

• Denne fejl kan skyldes midlertidige problemer med netværksforbindelsen. Hvis du før kunne oprette forbindelse til Secure VPN på det samme netværk, skal du vente lidt og derefter prøve at oprette forbindelse til Secure VPN igen.

Visse netværk tillader ikke VPN-forbindelser og begrænser VPN-adgang via netværks- eller firewall-indstillinger. Hvis denne fejl vises, når du opretter forbindelse til Secure VPN for første gang, kan det skyldes netværks- eller firewall-indstillingerne.

Hvis du gentagne gange ser denne fejlmeddelelse, skal du oprette forbindelse til et andet netværk eller oprette forbindelse til mobildatanetværket på din enhed.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v120292210
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 03/03/2020