Opsigelse af Norton-abonnement på Apple App Store, Google Play Store eller Microsoft Store

Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af hvilket Norton-abonnement du har:

Et Norton-abonnement kan annulleres ved at deaktivere Nortons automatiske fornyelse

For at annullere dit abonnement på Norton Secure VPN, Norton Mobile Security eller Norton Security skal du deaktivere Nortons automatiske fornyelsestjeneste.

1. Log på Norton for at deaktivere Nortons automatiske fornyelsestjeneste.

2. Flyt skydeknappen hen på FRA ud for det Norton-program, som du vil deaktivere automatisk fornyelse for, på fanen Mit abonnement.

Hvis indstillingen for automatisk fornyelse allerede er slået fra for et produkt, som du mener, det skal være slået til for, har du muligvis en anden Norton-konto med en anden mailadresse for det produkt.

3. Vælg en årsag på rullelisten på siden Automatisk fornyelse, og klik på Fortsæt.

4. Klik på Slå fra.

Du bliver bedt om at forny abonnementet på Norton manuelt, næste gang det udløber. Du kan ikke længere nyde godt af de andre fordele ved Nortons automatiske fornyelsestjeneste, når du deaktiverer tjenesten.

Hvis betalingen allerede er blevet trukket, og du fortryder, kan du anmode om tilbagebetaling.

Opsig Norton-abonnement

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v118353120
Operativsystem Android, iOS
Sidst ændret: 09/07/2020