Ofte stillede spørgsmål: Norton Secure VPN

Norton Secure VPN er en sikkerhedsapp, der hjælper med at beskytte dig, mens du surfer på internettet. Den forhindrer andre, f.eks. internetudbydere og de websteder, du besøger, i at kunne spore din online aktivitet, hvilket sikrer dig et bedre privatliv, når du er online. Den hjælper også med at blokere reklamesporing ved at opsnappe cookies og fjerne den information, der kan bruges til at identificere dig.

Systemkrav til installation af Norton Secure VPN

Fås til Windows-pc-, Mac-, iOS- og Android-enheder.
Norton Secure VPN er kompatibel med pc'er, Mac-computere, Android-smartphones og -tablets, iPads og iPhones. Norton Secure VPN kan bruges på det angivne antal enheder – med ubegrænset brug i abonnementsperioden.

Windows

Operativsystemer

Hardware

• Microsoft Windows 11/10 (alle versioner undtagen Windows 11/10 i S-tilstand)

• Microsoft Windows 8/8.1 (alle versioner)

• Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP 1) eller nyere

• Processor

Til Windows 11/10/8/Vista: 1 GHz

• RAM

Windows 11/10: 2 GB

Windows 8/7: 1 GB (32-bit) eller 2 GB (64-bit)

• Plads på harddisken

150 MB ledig harddiskplads

Mac

Operativsystem

Hardware

• Mac OS X 10.12.x (Sierra) eller nyere

• Mac-computer med Intel® Core™ 2 Duo-, Core i3-, Core i5-, Core i7- eller Xeon-processor)

• 2 GB RAM

• 300 MB ledig plads på harddisken

Android

Operativsystem

Krav til enheden

• Android kører 8.0 eller nyere

Kræver, at Google Play-appen er installeret

• 100 MB ledig plads

• 100 MB ledig plads

iOS

Operativsystem

Krav til enheden

• iPhones og iPads med den aktuelle eller de to tidligere versioner af Apple iOS

• 100 MB ledig plads

Hvordan beskytter Norton Secure VPN mine personlige oplysninger online?

Hvis du bruger et offentligt wi-fi-netværk, kan dine onlineaktiviteter overvåges. Cyberkriminelle kan stjæle personlige oplysninger, såsom brugernavne, adgangskoder og kontonumre. Flere oplysninger
Norton Secure VPN skjuler alle identificerbare personlige oplysninger, herunder din placering, når du er på nettet. Derfor vises programmerne på samme måde, som når du er hjemme.
Norton Secure VPN beskytter de data, du sender og modtager, når du bruger offentlige wi-fi-netværk, på følgende måder:
  • Tilføjer kryptering af samme type, som bankerne bruger, for at beskytte dig på offentlige wi-fi-hotspots.

• Giver dig mulighed for at surfe på internettet anonymt, så dine personlige oplysninger er beskyttet. Flere oplysninger

• Giver dig adgang til dine foretrukne apps og indhold, uanset hvor du er, ligesom hvis du var derhjemme.

• Krypterer dine data via et virtuelt privat netværk uden logføring, og der bliver ikke registreret eller gemt nogen oplysninger om dine aktiviteter. Flere oplysninger

• Tilbyder en 60-dages garanti for refundering af købesummen*.

• Tilbyder kundesupport i verdensklasse fra Norton, som er førende inden for onlinesikkerhed.

Hvor findes IP-adresserne for Norton Secure VPN?

Norton Secure VPN-serverne er placeret i forskellige lande, herunder USA, Storbritannien, Singapore og Brasilien, og er optimeret for at sikre den bedst mulige oplevelse, når du surfer på nettet.

Hvilke oplysninger kan internetudbyderen og webstederne se, når jeg bruger Norton Secure VPN?

Når du bruger Norton Secure VPN, krypteres dataene, så internetudbyderen kun kan se den mængde trafik, som passerer gennem serverne, og ikke de krypterede data.
Hvis du ikke bruger Norton Secure VPN, kan internetudbyderen se, hvilke websteder du er inde på, samt dine mail, chats og alle de filer, du downloader eller uploader. De websteder, du går ind på, kan registrere, hvilken webbrowser, du bruger, enhedens operativsystem samt din placering.

Blokering af reklamesporing

Alle mobilenheder har et entydigt reklame-id, der kan bruges til at registrere oplysninger som navn, adresse og alder. App-udviklere kan bruge reklame-id'er til at oprette målrettede reklamer, som er relevante for dig. Funktionen til reklamesporing i Norton Secure VPN beskytter dig og blokerer målrettede reklamer.

Android eller iOS

1. Åbn Norton Secure VPN.

2. Tryk på ikonet Reklamesporing nederst på skærmen.

3. På skærmen Annoncesporing skal du skubbe skyderen Bloker annoncesporing for at aktivere eller deaktivere annoncesporing.

Blokering af reklamesporing fungerer kun, når VPN er aktiveret.

Norton Secure VPN-appen til Windows

1. Åbn Norton Secure VPN-appen på dit skrivebord.

2. Klik på ikonet Indstillinger øverst i Norton Secure VPN-appen, og klik på Blokering af annoncesporing.

3. Under Blokering af annoncesporing skal du skubbe Bloker annoncesporing til den ene eller anden side for at aktivere eller blokere annoncesporing.

Norton Secure VPN-appen til macOS

1. Åbn Norton Secure VPN-appen på skrivebordet.

2. Klik på ikonet Indstillinger i venstre side i Norton Secure VPN-appen.

3. Under Blokering af annoncesporing skal du skubbe Bloker annoncesporing til den ene eller anden side for at aktivere eller blokere annoncesporing.

Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder på Windows

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

I vinduet Mit Norton skal du ud for Secure VPN klikke på pilen i rullemenuen og klikke på Målrettede annoncer.

2. Klik på fanen Reklamesporing i appen, og glid Bloker målrettede annoncer for at aktivere eller deaktivere reklamesporing.

Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder på Mac

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

2. Klik på rullemenuen ud for Secure VPN.

3. Klik på Åbn.

4. Klik på fanen Annoncesporing i appen, og skub skyderen Bloker annoncesporing for at aktivere eller deaktivere annoncesporing.

Hvad er en "Kill Switch"?

En "Kill Switch" blokerer (eller lukker) internetforbindelsen, hvis VPN-forbindelsen afbrydes. Dette hjælper med at beskytte din IP-adresse (som kan bruges til at identificere din placering og dine onlineaktiviteter) og andre personlige oplysninger, hvis VPN-forbindelsen forsvinder.

Norton 360-app på Windows

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

Hvis du ser vinduet Mit Norton skal du i rullemenuen ud for Secure VPN vælge Aktivér.

2. Flyt skydeknappen ud for Kill Switch i vinduet Indstillinger for at aktivere funktionen.

Norton Secure VPN-app til Windows

1. Åbn Norton Secure VPN-appen i Windows.

2. Klik på ikonet Indstillinger øverst i appen.

3. På fanen Generelt skal du ud for Kill Switch flytte skydeknappen for at aktivere funktionen.

Norton Secure VPN-app til Mac

Mac OS 12 eller ældre

1. Klik på Apple-menuen på din Mac-startskærm, og klik på Systemindstillinger.

2. Klik på Netværk i det pop op-vindue, der vises, i venstre side af skærmen.

3. Klik på Nortoni vinduet Netværk under Andre tjenester.

4. I Norton-vinduet skal du skifte til Opret forbindelse on demand for at aktivere funktionen.

5. Klik på Anvend.

Mac OS 13

1. Klik på Apple-menuen på din Mac-startskærm, og klik på Systemindstillinger.

2. Klik på VPN i vinduet Systemindstillinger i venstre side af skærmen.

3. Klik på ikonet Sample alt text i vinduet VPN ud for Norton.

4. I den pop op-meddelelse, der vises i højre rude, skal du skifte mellem Connect on demand for at aktivere funktionen.

5. Klik på OK.

Android

1. Tryk på menuikonet med de tre vandrette streger i Norton Secure VPN-appen, og tryk på Indstillinger.
  2. Flyt skydeknappen ud for Kill Switch på siden Indstillinger for at aktivere funktionen.

Hvad er Wi-fi-sikkerhed?

Wi-fi-sikkerhed i Norton Secure VPN scanner det trådløse netværk, som din enhed er tilsluttet for at registrere almindelige netværkstrusler såsom man-in-the-middle-angreb. Denne funktion er kun tilgængelig på Android- og iOS-platforme.

For at scanne dit wi-fi-netværk skal du give Secure VPN-adgang til din enheds placering. Vi gemmer ikke dine placeringsoplysninger eller bruger dem til at spore dig.

Hvad er Splittunnel?

Splittunnel-funktionen i Norton Secure VPN giver dig mulighed for sikkert at styre og kryptere dit valg af apps ved at vælge den trafik, du vil undtage fra Secure VPN.

Jeg har Norton 360-appen på Windows

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

Hvis du ser vinduet Mit Norton skal du i rullemenuen ud for Secure VPN klikke på Aktivér.

2. I vinduet Indstillinger ved siden af Splittunnel, skal du klikke på ikonet.

3. I vinduet Splittunnel flyttes skydeknappen for at aktivere funktionen.

I afsnittet App ekskluderet, skal du klikke på Tilføj og vælge det program, du vil ekskludere fra Secure VPN-trafikken.

4. I den advarselsmeddelelse, som du modtager, skal du klikke på OK.

De nyligt valgte apps ekskluderes fra din Secure VPN-forbindelsens trafik, næste gang, du slår VPN til.

Advarselsmeddelelsen vises kun, når Secure VPN er slået til i Norton 360.

Jeg har Norton Secure VPN-appen på Windows

1. Åbn Norton Secure VPN-appen i Windows.

2. Kli på ikonet Indstillinger øverst i appen, og klik derefter på Splittunnel.
  3. På siden Splittunnel skal du flytte skyderen for at aktivere Undtag apps fra Secure VPN-trafik.

4. Klik på Tilføj et program.

I vinduet Tilføj et andet program skal du vælge det program, du vil undtage fra den Secure VPN-trafik, og klikke på Åbn.

5. Klik på AKTIVÉR VPN.

Jeg har en Android-enhed

1. Åbn Secure VPN.

2. Tryk på menuikonet øverst til venstre på skærmen, og tryk på Indstillinger.
  3. På skærmen Indstillinger skal du flytte skyderen for at aktivere Splittunnel.

4. For at udelukke en app skal du trykke på Udeluk apps under Splittunnel.

5. Klik på på skærmen Udeluk apps for at vælge de apps, der skal udelukkes fra Secure VPN-trafikken.

Deaktiver VPN, og aktivér den igen for at anvende de ændringer, der er foretaget for splittunnel.

Hvad er Automatisk VPN?

Funktionen Automatisk VPN genopretter forbindelsen automatisk, når Norton Secure VPN-forbindelsen afbrydes.

Hvad er Start ved opstart?

Funktionen Start ved opstart indlæser Norton Secure VPN-tjenesten, når systemet starter.

Du skal oprette forbindelse manuelt til Norton Secure VPN efter start af appen, hvis funktionen til automatisk at oprette forbindelse er deaktiveret.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v117122849