Aktivér automatisk abonnementsfornyelse

Du har et automatisk fornyende abonnement, når du køber fra Norton.com, eller når du først konfigurerer dit produkt eller din service efter køb fra en detailbutik eller et Norton-tilknyttet online tredjepartswebsted. Du kan også aktivere dit automatisk fornyende abonnement ved at logge ind på din konto eller kontakte support.

Kina, Hong Kong, Japan, Korea og Taiwan: Gå ind på Norton store for at opdatere dine kontooplysninger. Hvis dit ordrenummer begynder med NP eller AP, skal du følge nedenstående trin.

Bekræft og aktivér et abonnement, som automatisk fornyes

1. Log ind på din konto for at kontrollere, om automatisk fornyelse er aktiveret for dit abonnement.

2. På fanen Mine abonnementer skal du ud for det produkt eller den server, som du vil aktivere automatisk fornyelse for, klikke på Aktivér fornyelse af abonnement.

Produktet eller tjenesten bliver derefter automatisk fornyet ved næste faktureringsperiode.

Du skal udfylde dine faktureringsoplysninger for at aktivere et automatisk fornyende abonnement.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v113802545
Operativsystem windows,mac,android,ios
Sidst ændret: 09/03/2022