Download dit Norton-produkt, der er købt hos en forhandler

Hvis du vil installere Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder, som du har købt fra en forhandler eller et tredjepartstilknyttet websted, skal du oprette en Norton-konto eller tilføje det købte produkt til din eksisterende konto.

Føj det købte produkt til din konto, og installer dit Norton-produkt

Produktnøglen er en kombination af alfabetiske og numeriske tegn. Den indeholder ikke nogen specialtegn.
Hvis du har købt produktet i en æske online eller i en lokal butik, finder du produktnøglen på et kort eller klistermærke i æsken eller i e-mailen med ordrebekræftelsen.
  1. Besøg norton.com/setup.

2. Klik på Log ind eller Opret en ny konto

3. På siden Kom godt i gang skal du klikke på Indtast en ny produktnøgle.

4. Læs licens- og serviceaftalen, og klik på Acceptér.

5. Skriv din adresse og kortoplysninger på siden Godkendelse af den årlige automatiske fornyelse.

6. Klik på Acceptér og download

7. Følg anvisningerne på skærmen, og kør eller gem installationsprogrammet.

Når du har aktiveret Norton-installationsprogrammet, downloades, installeres og aktiveres programmet automatisk. Din enhed viser sin aktuelle beskyttelsesstatus, og yderligere software kan installeres fra din konto.

Hvis du ser meddelelsen "Ugyldig produktnøgle", skal du læse Meddelelse: "Ugyldig produktnøgle".

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v101779430
Operativsystem Mac;Windows
Sidst ændret: 27/06/2022