Meddelelse: "Din beskyttelse kan ikke installeres på enheden eller operativsystemet"

Du får vist denne meddelelse, hvis enheden ikke er kompatibel med sikkerhedssoftwaren. Hvilke enheder du kan installere din beskyttelse på, afhænger af dit abonnement eller den tjeneste, du har abonneret på. Hvis du f.eks. har et Norton AntiVirus-abonnement, kan du ikke installere det på dine mobile enheder. Ligeledes, hvis du har Norton Utilities Premium, kan du kun installere det på Windows.

Norton-beskyttelse, der leveres via BT, er i øjeblikket ikke tilgængelig for iOS-enheder.

Hvis du ikke har en kompatibel enhed til at installere din beskyttelse, skal du kontakte Kundeservice og support angående de næste trin og muligheder for returnering.

Sikkerhedssoftwaren kan ikke installeres på følgende enheder og operativsystemer:

• Enheder

• Chromebook

• Kindle

Den komplette liste over kompatible enheder og operativsystemer findes i artiklen Systemkrav. Hvis du har en anden enhed, der er kompatibel, kan du installere Norton på den. Du kan læse mere i Download og installer Norton sikkerhed til digitale enheder.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v101530247
Operativsystem windows, mac, android, ios