Tillad, eller bloker et program, der forsøger at oprette forbindelse til din Mac-computer

Hvis du modtager gentagne advarsler om Universal Control-funktionen, skal du læse Løsning af problemet med gentagne advarsler om Universal Control-funktionen fra Norton-produktet på Mac .

Når et program eller en tjeneste forsøger at oprette forbindelse til din computer via internettet, giver Norton dig besked og spørger, om du vil tillade eller blokere for programmet eller tjenesten.

• Hvis anmodningen om at oprette forbindelse kommer fra et kendt program eller en tjeneste, du stoler på, kan du tillade oprettelsen af forbindelse.

• Hvis du ikke er sikker på, hvor anmodningen om at oprette forbindelse kommer fra, kan du klikke på Detaljer i beskedvinduet for at se flere oplysninger om forbindelsen. Du kan derefter vælge at tillade eller blokere anmodningen om at oprette forbindelse.

Tillad, eller bloker det program, der forsøger at oprette forbindelse til din Mac-computer

1. For at administrere fremtidige lignende anmodninger om at oprette forbindelse fra denne kilde skal du vælge et af følgende i rullemenuen i beskedvinduet:

• Spørg altid for denne forbindelse

Der vises en advarsel, hver gang der oprettes forbindelse til eller fra dette program. Du kan tillade eller blokere forbindelsen.

• Brug altid denne handling til ""

Tillader eller blokerer forbindelser til eller fra denne vært på baggrund af den tilladelse, som du angiver nu.

• Brug altid denne handling til """

Tillader eller blokerer forbindelser til eller fra dette program på baggrund af den tilladelse, som du angiver nu.

2. Når du har valgt den ønskede indstilling, skal du gøre et af følgende:

• Tillad

Tillader programmet at sende eller modtage data fra en vært.

• Bloker

Blokerer programmet, så det ikke kan sende eller modtage data fra værten.

3. Markér afkrydsningsfeltet Brug altid denne handling for alle forbindelser til for at bruge de aktuelle adgangsindstillinger, når programmet fremover opretter forbindelse til samme vært.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v62842546
Operativsystem Mac