Visning af dit barns position

Du kan spore dine børns aktuelle, omtrentlige position, så længe de har enheden med. Dit barns position vises på et kort. Positionens nøjagtighed afhænger af, hvilke netværksdata der bruges til at spore enheden. Hvis enheden understøtter GPS og trådløst netværk, kan nøjagtigheden være begrænset til et par meter, hvilket giver bedre resultater. Placeringsopsynets nøjagtighed afhænger af flere ting, deriblandt atmosfæriske forhold og modtagerens kvalitet. Du skal sikre dig, at positionstjenesten på Android-enheden er aktiveret, hvis du vil have mest ud af Placeringsopsyn.

Markøren på kortet viser dit barns nuværende, omtrentlige position. Du kan zoome ind eller ud på kortet for at få mere at vide om området.

Sådan ser du, hvor dit barn er, ved hjælp af Norton Family-webstedet

1. Log på Norton Family.

2. Klik på billedikonet for dit barn under Administrer aktivitet.

3. Klik på fanen Placering.

4. Klik på Opdater for at forny placeringsstatussen.

5. Tryk på positionsmarkøren for at se adressen, dit barn befinder sig på. Du kan zoome ind eller ud på kortet med plus- eller minustegnet.

Sådan ser du dit barns position ved hjælp af Android-enheden

1. Log på Norton Family-appen i Forældertilstand.

2. Tryk på barnet, som skal administreres.

3. Åbn fanen AKTIVITET.

4. Tryk på Placering på listen.

5. Tryk på Opdater for at opdatere statussen for positionen.

6. Tryk på positionsmarkøren for at se adressen, dit barn befinder sig på. Du kan zoome ind eller ud på kortet med plus- eller minustegnet.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v99581144_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 15/10/2015