Aktivering eller deaktivering af Placeringsopsyn

Når Placeringsopsyn aktiveres, kan du spore dine børns aktuelle, omtrentlige position, uanset hvor i verden du er. Du skal sikre dig, at positionstjenesten på Android-enheden er aktiveret.

Vil du aktivere placeringstjenester på en Android-enhed, skal du trykke på Indstillinger > Placeringstjenester og slå alle indstillinger til.

Placeringsopsyn er kun muligt i Norton Family Premier.

Sådan aktiveres eller deaktiveres Placeringsopsyn ved hjælp af Norton Family-webstedet

1. Log på Norton Family.

2. Klik på Husregler.

3. Klik på barnets billedikon.

4. Klik på Placering i venstre rude, og vælg en af følgende muligheder:

• Du aktiverer Placeringsopsyn ved at flytte knappen Til/Fra mod venstre til positionen Til.

• Du deaktiverer Placeringsopsyn ved at flytte knappen Til/Fra mod højre til positionen Fra.

5. Vælg enheden, du vil spore, på listen over enheder.

6. Klik på Gem.

Sådan aktiveres eller deaktiveres Placeringsopsyn ved hjælp af en Android-enhed

1. Log på Norton Family-appen i Forældertilstand.

2. Tryk på barnet, som skal administreres.

3. Gå til fanen REGLER.

4. Tryk på Placeringsopsyn under Aktiviteter.

5. Gør et af følgende i vinduet Placeringsopsyn:

• Tryk på FRA, eller flyt skydeknappen mod højre, hvis du vil aktivere Placeringsopsyn.

• Tryk på TIL, eller flyt skydeknappen mod venstre, hvis du vil deaktivere Placeringsopsyn.

6. Tryk på enheden, du vil spore, under SPOR ENHEDEN. Hvis enheden ikke er på listen, kan du tilføje enheden på Norton Family-webstedet.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v99581100_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 03/03/2016