Om Placeringsopsyn

Placeringsopsyn i Norton Family overvåger dit barns position, så du kan være sikker på, at dit barn er i sikkerhed. Dit barns aktuelle, omtrentlige position spores ved hjælp af GPS, mobilnetværk og/eller internettet. Du kan spore dine børns position hvor som helst, så længe de har enheden med.

Norton Family bruger følgende positionsdata til at beregne dit barns aktuelle, omtrentlige position:

• Mobilt netværk - Din enhed kommunikerer hele tiden med den nærmeste mobilmast ved hjælp af SIM-kortet. Kommunikationen bruges til at spore dit barn.

• Trådløst netværk - Din enhed kan omgives af trådløse netværk. I disse tilfælde bruges trådløse netværksdata til at finde positionen.

• GPS - Et satellitbaseret navigationssystem. Hvis enheden understøtter GPS, beregner din enhed sin egen position ved hjælp af signaler fra mindst tre satellitter.

Du er nødt til at aktivere placeringsopsyn på enhederne, som dine børn bruger. Hvis enheden er deaktiveret eller ikke kan oprette forbindelse til internettet eller det mobile netværk, kan du ikke spore dit barns position. Du skal sikre dig, at placeringstjenester på barnets mobile enhed er aktiveret.

Sådan aktiverer du placeringstjenester:

• På en Android-enhed skal du trykke på Indstillinger > Placeringstjenester og slå alle indstillinger til.

• På en iOS-enhed skal du trykke på Indstillinger > Anonymitet > aktivere Lokalitetstjenester og andre indstillinger, som beskrevet i Sådan sikrer du Norton Family-opsyn på dit barns iOS-enhed

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v99581087_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 03/03/2016