Norton Internet Security til Mac viser ikke det rigtige antal tilbageværende abonnementsdage efter købet af licensen

Antallet af tilbageværende abonnementsdage for prøveversionen af Norton Internet Security til Mac opdateres muligvis ikke, efter at du har købt et abonnement i Norton Store. Det kan også ske, hvis du køber en licens, efter at prøveversionen af Norton Internet Security er udløbet. Du kan rette fejlen ved at aktivere Norton.

Aktiver Norton Internet Security

1. Klik på Køb nu i hovedvinduet i Norton Internet Security.

2. Vælg Aktivér med nøgle i vinduet Aktivering kræves, og klik derefter på OK.

3. Indtast produktnøglen i den viste dialogboks, og klik på Aktivér.

Hvis du ikke har adgang til produktnøglen eller ikke ved, hvor den er, kan du læse Hvordan finder jeg min Norton-produktnøgle.

4. Norton Internet Security til Mac viser nu det rigtige antal tilbageværende abonnementsdage.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v99568762_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 10/09/2017