Sådan blokeres eller tillades et websted eller en webstedskategori ved hjælp af en Android-enhed.

Du kan kontrollere og tilpasse dine børns brug af internettet på flere måder. Ud over at du kan beskytte dine børn ved at blokere adgangen til upassende websteder, kan du også tillade bestemte kategorier af websteder, som du har bestemt er sikre for børn. Desuden kan du også tillade eller blokere en kategori af websteder fra Android-enheden.

Sådan blokeres et websted eller en webstedskategori på fanen Aktivitet ved hjælp af en Android-enhed

1. Log på Norton Family-appen i Forældertilstand.

2. Tryk på barnet, som skal administreres.

3. Åbn fanen AKTIVITET.

4. Tryk på Websteder på listen. Android-brugere kan trykke på den lille trekant ved siden af barneikonet for at filtrere listen efter aktivitetstype.

5. Tryk på et websted, du vil blokere, og vælg en af følgende muligheder:

• Sæt kryds i Blokér dette websted for at blokere webstedet. Når webstedet er blokeret, kan dit barn ikke besøge det fremover.

• Sæt kryds i Blokér alle i kategorien for at blokere kategorien. Hvis du vælger denne mulighed, kan barnet ikke besøge det pågældende websted eller nogen andre websteder i kategorien.

Sådan tillades eller blokeres et websted eller en webstedskategori på fanen Regler ved hjælp af en Android-enhed

1. Log på Norton Family-appen i Forældertilstand.

2. Tryk på barnet, som skal administreres.

3. Gå til fanen REGLER.

4. Tryk på Internetopsyn under Aktiviteter.

5. Udfør en af følgende handlinger i vinduet Internetopsyn:

• Du blokerer et websted ved at trykke på Begrænsede websteder og dernæst på Tilføj websted. I vinduet Bloker websted skal du indtaste URL-adressen på det websted, du vil blokere, trykke på OK og dernæst på Udført.

• Du fjerner et websted ved at trykke på Begrænsede websteder, fjerne krydset ud for det websted, du vil tillade, og dernæst klikke på Udført.

• Du tillader et websted ved at trykke på Tilladte websteder. I vinduet Tilladte websteder skal du trykke på Tilføj websted, indtaste URL-adressen til webstedet, trykke på OK og dernæst trykke på Udført.

• Du blokerer en webstedskategori ved at trykke på Webkategorier. I vinduet Webkategorier skal du sætte kryds ud for de webstedskategorier, du vil blokere, og dernæst trykke på Udført.

• Du tillader en webstedskategori ved at trykke på Webkategorier. I vinduet Webkategorier skal du fjerne krydset ud for de webstedskategorier, du vil tillade, og dernæst trykke på Udført.

Når du blokerer et websted eller en kategori, vises antallet af blokerede websteder eller kategorier på siden med indstillinger for websteder.

Hvis du blokerer eller tillader et websted eller en kategori ved hjælp af Android-enheden, vises webstedet eller kategorien også som blokeret eller tilladt på webstedet for Norton Family og omvendt.

Om webstedskategorier

Blokering eller adgangstilladelse til bestemte websteder ved hjælp af Norton Family-webstedet

Overvågning af dit barns internetaktiviteter

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v99546770_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 03/03/2016