Tilknytning af en enhed til Norton Family og fjernelse af en tilknyttet enhed

Norton Family viser en liste over alle enheder, som er knyttet til kontoen. Du kan fjerne en tilknyttet enhed, hvis dine børn ikke længere bruger den. Når en tilknyttet enhed fjernes, overvåger Norton Family ikke længere aktiviteter på enheden. Selv hvis du fjerner tilknytningen, forbliver Norton Family-klienten eller applikationen stadig på enheden, så enheden kan tilknyttes senere. Du kan kun fjerne en tilknyttet enhed på Norton Family-webstedet.

Sådan fjernes en tilknyttet enhed fra Norton Family

1. Log på Norton Family.

2. Klik på Konfigurer Family øverst på siden.

3. Hold markøren over enheden, du vil fjerne, under Enheder på siden Konfigurer Family.

4. Klik på minusikonet (-) til højre for enheden.

5. Klik på OK i bekræftelsesmeddelelsen.

Sådan knyttes en enhed til Norton Family i Windows

1. Log på barnets computer.

2. Klik på ikonet for Norton Family på proceslinjen.

3. Indtast legitimationsoplysningerne til din Norton-konto i feltet Forældre-login.

4. Indtast et navn for denne computer i feltet Tilføj computer.

5. Klik på OK.

6. Hvis du vil knytte dit barn til en brugerkonto, skal du i vinduet Hvordan logger familien på? klikke på knappen Skift ud for barnets navn. Du kan tilknytte en eksisterende Windows-brugerkonto ved at klikke på Benytter disse brugernavne og derefter markere den Windows-brugerkonto, som du vil knytte til dette barn. Hvis dit barn har flere brugerkonti på en computer, skal du markere alle de konti, som dit barn bruger.

7. Klik på OK.

8. Knyt en Windows-brugerkonto til hvert barn ved at gentage trinnene 6 og 7.

9. I vinduet Hvordan logger familien på? skal du klikke på Udfør.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v99546698_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 06/08/2015