Vilkår for acceptabel brug af Norton Security

Norton Security-programmer gives i licens i henhold til vilkår for acceptabel brug. Acceptabel brug af et Norton Security-program er defineret på følgende måde:

• Norton Security Standard: kan kun bruges på en enhed eller et operativsystem.

• Norton Security Deluxe: kan bruges på tre eller fem enheder og på flere operativsystemer.

• Norton Security Premium: kan bruges på ti enheder og på flere operativsystemer. Omfatter backup og Norton Family.

Du kan få flere oplysninger om dine licenspladser på din Norton-konto eller på Norton-produktæsken.

Hvis du har nået grænsen for antallet af installationer af et program, kan du overføre en installation fra en enhed, du ikke bruger, til en ny enhed. Du kan også opgradere programmet til en version med en højere grænse.

Du kan også frigøre en installation eller opgradere til programmets næste niveau, hvis abonnementet ikke opfylder dine behov for beskyttelse af enheder.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v99510157_EndUserProfile_da_dk
Sidst ændret: 27/04/2016