Fejlen "Kunne ikke aktivere" vises, når jeg aktiverer et Norton-program, der er installeret via en mailinvitation

Denne fejl vises muligvis, når du prøver at aktivere et Norton-program, som du allerede har installeret på en anden enhed via en mailinvitation til installation. Du skal indtaste produktnøglen manuelt for at aktivere programmet, når du bliver bedt om det. Du kan få flere oplysninger i Hvordan finder jeg min Norton-produktnøgle.

Du kan også sende en ny mailinvitation fra din Norton-konto og installere eller geninstallere programmet fra Norton-kontoen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v99472057_EndUserProfile_da_dk
Sidst ændret: 20/07/2016