Mac-enheder vises ikke på en Norton-konto til Norton Small Business

Symantec er opmærksom på problemet med, at Mac-computere, hvor der er installeret et Norton-program, muligvis ikke vises på Norton-kontoen.

Vi arbejder på at rette fejlen. I mellemtiden skal du være opmærksom på, at:

• Det kun er Mac-computere, der er ramt af problemet.

• Dine Mac-computere bliver beskyttet, og at du kan bruge alle de funktioner, Norton tilbyder.

Hvis du vil kontrollere beskyttelsesstatussen for dine enheder, kan du følge nedenstående trin.

Kontrol af beskyttelsen på dine enheder

1. Log på Norton.

2. Vælg Norton Small Business under Tjenester.

Din produktnøgle til Norton Small Business vises sammen med oplysninger om antallet af pladser.

3. Under afsnittet Administration af installationer vises der i tabellen oplysninger om alle de enheder, hvor der er installeret Norton-programmer via dit Norton Small Business-abonnement. I tabellen vises enheder, der kører Mac OS X.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v99274482_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 21/03/2016