Manuel scanning af harddiske, filer, mapper og programmer med Norton Security til Mac

Scan din Mac-computer med Norton Security

1. Klik på Norton -ikonet på Apple-menulinjen, og vælg Norton Security.

2. Klik på Scanninger i hovedvinduet til Norton Security.

3. Vælg en af følgende muligheder i venstre rude i vinduet Scanninger :

• Hurtig scanning : Hvis du vil scanne biblioteker på din Mac-computer, der tit inficeres, kan du klikke på Start en hurtig scanning.

• Komplet scanning : Hvis du vil udføre en komplet scanning efter trusler på din Mac-computer, kan du klikke på Start en komplet scanning.

• Filscanning : Hvis du vil scanne en bestemt fil eller mappe, kan du trække den til ikonet Fil og slippe den.

• Du kan også vælge filerne eller mapperne manuelt i stedet for at trække og slippe dem. Klik på Vælg en fil i ruden Filscanning. Vælg filerne eller mapperne, der skal scannes, og klik på Scan.

Markér feltet Vis skjulte filer for at vælge skjulte filer eller mapper, som skal scannes.

• Klik på Planlæg en scanning for at scanne Startdisk, Alle brugermapper eller Hele systemet på samme tid hver uge. Vælg dagen, klokkeslættet og området, hvor scanningen skal udføres, i dialogboksen Planlagte scanninger, og klik på Gem.

4. Norton Security scanner de angivne filer og sætter eventuelle inficerede filer, der ikke kan repareres, i karantæne.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v99274452_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 07/01/2016