Jeg vil konfigurere Blokering af programmer i Norton Internet Security for Mac

Konfigurer blokering af programmer i Norton Security

1. Start Norton Security.

2. Klik på Avanceret i hovedvinduet til Norton Security.

3. Vælg Firewall i venstre rude.

4. Ved siden af Blokering af programmer skal du klikke på statusindikatoren for at slå den Til.

Når blokeringen af programmer er slået til, lyser statusindikatoren grønt.

5. Hvis du vil konfigurere firewall-regler for forskellige programmer, der kører på din Mac-computer, kan du ud for Blokering af programmer klikke på ikonet værktøjer .

Vinduet Blokering af programmer viser programmerne og forbindelsesindstillingerne for hvert af disse programmer.

6. Vælg en af følgende muligheder i vinduet Blokering af programmer :

• Hvis du vil fjerne et program fra listen, skal du vælge programmet og klikke på Fjern.

• Klik på Tilføj program, hvis du manuelt vil tilføje eller konfigurere et programs forbindelsesindstillinger. Vælg programmet, og klik på Vælg.

Som standard er forbindelsesindstillingerne indstillet til at tillade adgang til programmet.

• Hvis du vil redigere et programs indstillinger, skal du vælge programmet og under Indstillinger klikke på tillad eller bloker for at ændre dette.

7. Klik på Udført.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v99195093_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 08/07/2016