Sådan aktiveres og deaktiveres Fjernstyring

Når Fjernstyring er aktiveret, sendes der aktivitetsoplysninger om Norton-programmet til din Norton-konto. Kontoejeren bruger disse oplysninger til at løse nogle sikkerhedsproblemer. Som standard er Fjernstyring deaktiveret.

Sådan aktiveres eller deaktiveres Fjernstyring i Windows

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Administratorindstillinger i vinduet Indstillinger under Detaljerede indstillinger.

3. Gør ét af følgende i rækken Fjernstyring :

• Du aktiverer Fjernstyring ved at flytte knappen Til/Fra mod venstre til positionen. Til.

• Deaktiver funktionen Fjernstyring ved at flytte skydeknappen Til/Fra mod højre til positionen Fra.

Sådan aktiveres eller deaktiveres Fjernstyring på Mac

1. Klik på Avanceret i hovedvinduet i Norton-programmmet.

2. Klik på Produktindstillinger i venstre rude.

3. Gør ét af følgende i rækken Fjernstyring :

• Du aktiverer Fjernstyring ved at flytte skydeknappen til positionen Til.

• Du deaktiverer Fjernstyring ved at flytte skydeknappen til positionen Fra.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v98717349_nsb_sos_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 25/09/2015