Funktioner i Norton Mobile Security med et Norton Small Business-abonnement

Vigtigste funktioner og fordele

• Trusselsbeskyttelse til mobiltelefoner :

• Virus- og malwarebeskyttelse registrerer og fjerner trusler på mobilen, uden at det påvirker telefonens ydeevne. Norton Mobile Security scanner nu også din telefon for - og giver dig mulighed for at fjerne - grayware, der kan eksportere dine kontakter, din placering og dine opkaldsoversigter.

• Downloadbeskyttelse: Scanner automatisk downloadede apps og appopdateringer og fjerner registrerede trusler.

• Automatisk scanning af sd-kort: Scanner automatisk efter trusler på sd-kort, som er sluttet til enheden.

• App Advisor :

• App Advisor advarer dig om applikationerne på din enhed, som kan give problemer, såsom afsløring af dine personlige oplysninger, uønskede annoncer eller for stort batteriforbrug. Du kan enten afinstallere disse applikationer eller markere dem som pålidelige.

• Tyverisikring :

Det er kun Norton Small Business-kontoejeren, der kan fjernudløse tyveriskringskommandoer via Norton Mobile Security-portalen, når enheden er forsvundet og låst.

• Lås: Låser din enhed, så fremmede ikke kan bruge den til at læse dine oplysninger.

• Find: Sporer og kortlægger din enheds placering, når nogen bruger den til at gå på nettet, så du ved, om den er bortkommet eller stjålet.

• Råb: Gør det muligt at finde din bortkomne enhed ved at udløse en alarm, der tydeligt kan høres.

• Smugkig: Tager billeder af den person, der er foran din enhed, så du nemmere kan få den tilbage.

• Sletning: Gør det muligt at slette alle dine personlige oplysninger (herunder kontakter, sms'er, opkalds- og browserhistorik, bogmærker og data på hukommelseskortet) på enheden, hvis den bliver væk eller bliver stjålet.

• Webbeskyttelse :

• Blokerer adgang til bedrageriske websteder for at beskytte dine personlige oplysninger.

• Opkaldsblokering :

• Bloker alle uønskede opkald uden at gemme dem på telefonens liste over kontaktpersoner. Norton Mobile Security gør det muligt at føje numre til blokeringslisten fra telefonens opkaldshistorik.

• Norton Mobile Security gør det også let at fjerne blokerede kontakter fra listen med kontakter, hvis de er gemt på din enhed. Du kan også vælge enten at blokere enten opkald eller sms-beskeder eller begge dele.*

• LiveUpdate med registrering af roaming og trådløs tilstand : Finder og downloader kun opdateringer, når roaming er deaktiveret, eller hvis enheden har forbindelse til et trådløst netværk, så du sparer penge på dine månedlige mobilregninger.

* Funktionen til blokering af sms'er understøttes ikke på Android 4.4.x og nyere.

Hvad sker der med betalingslicensen til Norton Mobile Security, når jeg er tilmeldt Norton Small Business?

• Hvis du installerer eller tilmelder dig det Norton-program, der tilbydes med Norton Small Business, og allerede har installeret betalingsversionen af Norton Mobile Security, opdateres licensen til din enhed automatisk.

Betalingsversionen til Norton Mobile Security kan benyttes på andre enheder. Dit abonnement på betalingsversionen af Norton Mobile Security fortsætter og udløber på den planlagte dato.

Mister jeg de nuværende funktioner, når jeg installerer Norton Small Business-versionen af Norton Mobile Security?

• Backupfunktionen kan ikke anvendes i Norton Small Business-versionen af Norton Mobile Security. Funktionen Tyverisikring findes i Norton-appens grænseflade, men det er kun Norton Small Business-kontoejeren, der kan udløse tyverisikringskommandoer, når enheden er forsvundet.

Kan jeg bruge betalingsversionen af Norton Mobile Security, når jeg forlader min virksomhed?

• Ja. Betalingsversionen af Norton Mobile Security kan aktiveres med brugernavnet og adgangskoden til din Norton-konto, når du har forladt virksomheden. Du kan stadig administrere dine enheder med betalingslicens via webstedet for Norton Mobile Security.

Du kan få flere oplysninger om aktivering af betalingslicenser under Sådan aktiveres Norton Mobile Security.

Skal jeg have en Norton-konto for at aktivere Norton Small Business-versionen af Norton Mobile Security?

• Nej, hvis du installerer Norton Mobile Security via linket i den mail, du har modtaget fra Norton Small Business-kontoejeren, aktiveres din licens automatisk, og enheden registreres.

Kan jeg spores af Norton Small Business-kontoejeren?

• Af hensyn til beskyttelsen af dine personlige oplysninger er der ikke adgang til nogen af funktionerne i Tyverisikring i Norton Mobile Security via Norton Mobile Security-portalen, før enheden er låst af Norton Small Business-kontoeejeren.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v98560993_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android 4.x, Android 3.x, Android 2.x
Sidst ændret: 02/05/2014