Jeg vil downloade mit Norton Small Business-program

Norton Small Business tilbyder sikkerhedsprodukter til flere platforme, så du kan beskytte dine enheder. Følg disse anvisninger for at downloade og installere den nyeste version af Norton Security fra Norton Small Business på din computer. Hvis du ikke har en Norton Small Business-konto, skal du gå ind på Download and Install on user's device.

Din Norton-konto oprettes automatisk, når du foretager køb i Norton Online Store. Hvis programmet ikke er registreret på din konto, skal du gå ind på Download and Install an unregistered Norton Small Business.

Hvis du allerede har aktiveret programmet, skal du gå ind på Download and Install a registered Norton Small Business.

Download og installation af en uregistreret Norton Small Business-version

1. Log på Norton.

2. Hvis du ikke allerede er logget på Norton, vil du blive bedt om at logge på. Indtast din mailadresse og adgangskode til Norton, og klik på Log på.

Hvis du ikke har nogen Norton-konto, skal du klikke på Opret konto og så gennemføre tilmeldingsproceduren.

3. Kontrollér, at det produktnavn, der vises i vinduet Installer på denne enhed, er navnet på det program, du gerne vil installere, og klik så på Acceptér og download.

Hvis du vil installere et nyt program, som ikke er på listen i vinduet, skal du klikke på Indtast en produktnøgle og derefter indtaste produktnøglen eller pinkoden for at starte downloadprocessen.

4. Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af hvilken browser du bruger:

• Internet Explorer: Klik på Kør.

• Firefox eller Safari: Klik på indstillingen Download øverst til højre i browseren for at få vist de downloadede filer, og dobbeltklik så på den fil, du har downloadet.

• Chrome: Dobbeltklik på den downloadede fil nederst til venstre.

5. Hvis vinduet til Brugerkontokontrol vises, skal du klikke på Fortsæt.

Følg anvisningerne på skærmen.

6. Norton-programmet er nu installeret og aktiveret.

Download og installation af en registreret Norton Small Business-program-version

1. Log på Norton.

2. På siden Abonnementer skal du vælge Norton Small Business og så klikke på Download.

3. Klik på Acceptér og download i vinduet Installer på denne enhed.

4. Følg anvisningerne på skærmen, og kør og gem installationsprogrammet. Disse kan variere, alt efter hvilken browser du bruger. Hvis du gemmer filen, skal du sørge for at dobbeltklikke på den, der hvor du har gemt den efter den er overført.

Når installationsprogrammet åbnes, hentes, installeres og aktiveres programmet automatisk. Enheden viser sin beskyttelsesstatus, og du kan installere flere programmer via din Norton-konto.

Send mailinvitationer til brugerne

Send en mail med anvisninger til installation af Norton-programmet på brugerens enhed vha. en Norton-konto.

1. Log på Norton.

2. Hvis du ikke allerede er logget på Norton, vil du blive bedt om at logge på. Indtast din mailadresse og adgangskode til Norton, og klik på Log på.

Hvis du ikke har nogen Norton-konto, skal du klikke på Opret konto og så gennemføre tilmeldingsproceduren.

3. På siden Abonnementer skal du vælge Norton Small Business og så klikke på Download.

4. Klik på Installer på en anden enhed.

5. I vinduet Installer på en anden enhed skal du angive mailadresserne for de brugere, på hvis enheder du vil installere programmet, og klikke på knappen Send.

6. Klik på Send invitationer.

7. Klik på Udført.

Download og installation på en brugers enhed

1. Find og åbn mailen fra Norton-teamet.

Hvis installationslinket er udløbet, eller hvis du har mistet eller ikke modtaget invitationen, skal du kontakte ejeren af Norton Small Business-programmet.

2. Klik på Installer Norton.

3. Følg de viste anvisninger, og vælg Kør, Gem eller Kør installationsprogrammet. Kommandoerne kan variere, afhængigt af hvilken browser du bruger.

Du behøver ikke at logge ind eller oprette en Norton-konto for at downloade eller installere Norton Small Business-programmet.

Norton Small Business fås i øjeblikket kun i USA, UK, LAM, Australien og Canada.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v98512220
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 03/06/2019