Norton blokerer adgangen til din Mac-computer fra en anden computer

Funktionen til beskyttelse mod sårbarheder i Norton overvåger internetforbindelsen og blokerer automatisk alle forsøg på indtrængen. Funktionen tilføjer IP-adressen på den computer, der prøver at få adgang til Mac-computeren.

Hvis du kender den IP-adresse, der blokeres af Norton, kan du fjerne den manuelt fra listen Automatisk blokering og prøve at få adgang til computeren igen. Genstart Mac-computeren, hvis problemet ikke er løst.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v98443632_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 10/09/2017