Jeg kan ikke oprette forbindelse til min Mac-computer fra en anden computer, når der er installeret et Norton-program til Mac

Når funktionen til beskyttelse mod sårbarheder i Norton-programmet til Mac er slået til, overvåger den internetforbindelsen, blokerer automatisk for alle forsøg på indtrængen og tilføjer IP-adressen for den computer, der prøver at få adgang til din Mac-computer.

Hvis du kender den IP-adresse, der blokeres af Norton, så der ikke kan oprettes forbindelse til din Mac-computer fra den, skal du fjerne IP-adressen manuelt på listen Automatisk blokering og prøve igen. Hvis problemet ikke er løst, skal du genstarte Mac-computeren, når du har fjernet IP-adressen på listen Automatisk blokering.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v98443632_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X 10.10.x, Mac OS X 10.9.x, Mac OS X 10.8.x, Mac OS X 10.7.x
Sidst ændret: 10/02/2015