Sådan bruger du App Advisor i Norton Mobile Security

Norton Mobile Security - App Advisor beskytter dig ved at advare om installerede apps, der kan afsløre personlige oplysninger, vise pop op-reklamer på enheden og vise usædvanlig adfærd, eller som har et stort batteriforbrug. App Advisor scanner enheden ved hjælp af en cloud-baseret omdømmescanning og advarer dig om installerede apps i en trusselsoversigt.

Disse apps identificeres og vurderes som en "trussel mod personlige data", afhængigt af følgende adfærd:

• Delte personlige data - viser oplysninger om personlig konto, kontakter, SIM-kort, indstillinger, installerede apps, placering og/eller enhed, når de deles med den installerede app.

• Viste reklamer - fortæller, om der vises reklamer i appen, om der vises reklamebeskeder på meddelelseslinjen, eller om der anbringes reklameikoner på startskærmen.

• Dataforbrug i baggrunden - bedømmer appen efter dens evne til potentielt at overføre mobildata eller bruge båndbredde i baggrunden, når appen ikke er i brug.

Nogle Android-apps og de tilknyttede tjenester er designet sådan, at de kun fungerer, hvis de har adgang til data i baggrunden.

• Usædvanlig aktivitet registreret - viser oplysninger om en app, hvis den udfører usædvanlige aktiviteter på enheden.

• Batteriforbrug i baggrunden - viser en liste over de apps, der bruger placeringsdata. Når disse data opdateres i baggrunden, bruges der strøm fra batteriet, selvom appen ikke er åben.

Når du installerer Norton Mobile Security under den første konfiguration, scanner App Advisor automatisk alle de installerede apps på enheden og advarer om eventuelle sikkerhedsrisici. Du kan derefter vælge at have tillid til eller afinstallere appen. Hvis du vil vide mere, kan du læse Løs de problemer, App Advisor har rapporteret om.

Du kan også aktivere App Advisor til Google Play. Den scanner appen automatisk, inden du installerer den fra Google Play, og advarer om eventuelle risici ved appen. Du kan se, hvordan du aktiverer App Advisor til Google Play, i Aktivér App Advisor til Google Play.

Løs de problemer, App Advisor har rapporteret om

1. Åbn Norton Mobile Security-appen.

2. Norton Mobile Security viser resultatet af scanningen for trusler mod personlige data i dine apps på startsiden. Tryk på Personlige oplysninger for at åbne fortrolighedsrapporten, hvis resultatet er under 100 %.

3. På skærmbilledet Fortrolighedsrapport vises der en liste over apps, der er registreret som en "trussel mod personlige data".

4. Tryk på den app, du gerne vil gennemse, og læs App Advisor-rapporten om de potentielle risici, der er tilknyttet appen.

5. Gør et af følgende:

• Hvis du vil stole på appen og beholde den, skal du trykke på Pålidelig

Appen føjes nu til listen Pålidelige apps.

• Hvis du vælger at afinstallere appen, skal du trykke på Afinstaller. Tryk på Afinstaller.

Aktivér App Advisor til Google Play

1. Gå til startskærmen, og åbn appen Norton Mobile Security.

2. Stryg gennem skærmene til du når til skærmen App-sikkerhed.

3. Tryk på App Advisor til Google Play.

4. På skærmen App Advisor til Google Play skal du trykke på Slå Norton Security Service til.

5. På skærmen indstillinger for Tilgængelighed under Tjenester skal du trykke på Norton Security-tjeneste.

6. Aktivér Tilgængelighed for Norton Security-tjenesten, og tryk på OK for at bekræfte.

7. Tryk på statusindikatoren ud for App Advisor til Google Play for at slå funktionen til.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v97499944_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android
Sidst ændret: 27/10/2016