Administration af enheder

Som kontoejer skal du kende sikkerhedsstatussen på hver af de enheder, der knyttet til Norton Small Business. Hvis nogen af enhederne er i fare, kan du endda løse problemet via fjernadgang fra tjenesteudbyderens websted. Du kan se følgende oplysninger:

• Norton-produkter, der er installeret på enheden

• Sikkerhedsstatus for enheden

• Mailadresse til brugeren af enheden (kun for Windows og mobilenheder)

• Onlinestatus på enheden

Hvis du vil fjerne en enhed eller en licens, Administrer installationer

Sådan ser du enhedens status

1. Log på tjenesteudbyderens websted.

2. Klik på Norton Small Business.

3. Flyt markøren hen over ikonet for den enhed, som du vil se mere om, på siden Enheder.

Du kan filtrere enhederne efter operativsystem eller type.

4. Se enhedens status, og udfør den nødvendige handling.

Flere oplysninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v97335566_nsb_sos_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 25/09/2015