Sådan løser du almindelige problemer med Norton Small Business

Du kan opleve problemer ved installation af Norton-sikkerhedsproduktet på enheden. I dette afsnit får du hjælp til, hvordan du løser dem:

Almindelige problemer

• Installer Norton-linket i mailen fungerede ikke

Linket Installer Norton er gyldigt i 10 dage fra den dato, hvor du modtog invitationen fra kontoejeren. Hvis du ikke har accepteret invitationen inden for den angivne tid, skal du anmode kontoejeren om at sende invitationen igen.

• Aktiveringen blev ikke fuldført

Dette kan ske, hvis du har en langsom internetforbindelse. Produktinstallation og -aktivering bør være færdig inden for 30 minutter efter du har klikket på linket Installer Norton i mailinvitationen. Hvis det tager længere end den angivne tid, kan produktaktiveringen mislykkes. I dette tilfælde skal du anmode kontoejeren om at sende dig en ny invitation.

• Jeg får vist en fornyelsesadvarsel

Der er ikke noget galt, hvis du får vist en fornyelsesadvarsel. Kontoejeren håndterer abonnementet på Norton Small Business. Inden abonnementet udløber, fornyer kontoejeren abonnementet, så din enhed altid er beskyttet. Hvis du får vist en advarselsmeddelelse om behov for fornyelse, skal du give kontoejeren besked om advarslen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v97312924_nsb_sos_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 25/09/2015