Accept af en invitation fra en kontoejer

Du skal acceptere den invitation, som kontoejeren har sendt til dig, for at være beskyttet mod onlinetrusler. Du skal åbne mailinvitationen på den enhed, hvor du vil installere produktet. Den invitation, som du har modtaget, er kun gyldig i 10 dage. Herefter udløber linket Installer Norton i invitationen. Du skal anmode kontoejeren om at sende invitationen igen for at få Norton-sikkerhedsproduktet på din enhed.

Produktet bliver automatisk aktiveret efter installationsprocessen. Hvis du oplever nogen problemer med installationen eller aktiveringen, læs Sådan løser du almindelige problemer med Norton Small Business

Enheden skal have internetforbindelse for at downloade og installere produktet. Sørg for, at internetforbindelsen ikke er blokeret af indstillinger for firewall og forældrestyring.

Sådan accepterer og installerer du Norton-programmet på enheden

1. Åbn den invitationsmail, som du har modtaget.

Hvis du ikke kan finde mailen i din indbakke, kan du prøve at se efter i spammappen.

2. Klik på Installer Norton -linket.

På mobilenheder bliver du sendt videre til den passende app-butik. På Windows- og Mac-enheder bliver Norton-produktet downloadet.

3. Følg instrukserne på skærmen for at fortsætte installationen. Installationen tager normalt mindre end et minut.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v97312910_nsb_sos_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 25/09/2015