Hvordan hjælper Norton Small Business dig?

Kontoejeren har valgt Norton Small Business til at beskytte dine enheder. Norton Small Business er et abonnement, hvormed du kan beskytte dine enheder med nyeste Norton-sikkerhedsprodukter. Enheden kan være en Windows- eller Mac-computer eller en mobilenhed. Du får avanceret beskyttelse mod sikkerhedstrusler på din enhed.

Alt du skal gøre er at installere Norton-produktet, som kontoejeren har anvist. Du kan fortsætte med at bruge enheden som før og samtidig få beskyttelse fra Norton.

Kontoejeren kan løse et par sikkerhedsproblemer på din enhed via fjernadgang. Dette kræver, at funktionen Fjernstyring i Norton-sikkerhedsproduktet skal være aktiveret. Som standard er funktionen deaktiveret. Du kan slå den til og dermed hjælpe din kontoejer. Få flere oplysninger under Sådan aktiveres og deaktiveres Fjernstyring

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v97312905_nsb_sos_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 25/09/2015