Køb flere Norton Small Business-pladser

Med et Norton Small Business-abonnement kan du beskytte dit hjemmekontor eller den lille virksomhed med de nyeste Norton-sikkerhedsprodukter. Antallet af enheder, som du kan beskytte, afhænger af det samlede antal pladser, du har købt. Hvis du har købt 10 pladser, kan du beskytte op til 10 enheder. Hvis du har flere enheder, kan du købe yderligere pladser når som helst inden for abonnementsperioden. Når du har fået de ekstra pladser , kan du tilføje en enhed på samme måde, som du gjorde tidligere. Du finder flere oplysninger om tilføjelse af enheder i Installation af et Norton-produkt på din enhed

Når du køber yderligere pladser, forlænger du ikke Norton Small Business-abonnementet. Men du føjer flere pladser til det nuværende abonnement. Så der er det samme antal pladser tilbage på alle pladserne, herunder de pladser, du har købt til senere.

Sådan køber du flere pladser til abonnementet

1. Log på tjenesteudbyderens websted.

2. Klik på Norton Small Business.

3. På siden Enheder under Resterende installationer skal du klikke på Køb flere.

4. Følg anvisningerne på skærmen for at gennemføre købet.

Flere oplysninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v97312887_nsb_sos_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 25/09/2015