Se dine faktureringsoplysninger

På siden Faktureringsoplysninger kan du se og ændre faktureringsadressen og betalingsoplysningerne. Disse oplysninger bliver brugt ved betaling af dit køb og for den automatisk fornyelse af abonnementet, hvis du er tilmeldt Nortons automatiske fornyelsestjeneste. Så du skal huske at holde dine faktureringsoplysninger opdaterede.

Opdatering af dine faktureringsoplysninger

1. Log på din Norton-konto.

2. Skriv den mailadresse og adgangskode, som er knyttet til din Norton-konto, og klik på Log på.

3. Klik på Personlige oplysninger på siden Min konto.

4. Foretag de nødvendige ændringer, og klik på Gem ændringer.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v97312874_nsb_sos_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 25/09/2015