Administrer installationer

Hvis du ikke længere bruger en enhed, eller den bliver væk, kan du fjerne enheden, som er tilknyttet abonnementet. Når du fjerner en enhed, bliver det Norton-produkt, der er installeret på enheden, deaktiveret.

Selv hvis du fjerner en enhed fra kontoen, er Norton-produktet fortsat på enheden. Du kan vælge at bevare Norton-produktet, hvis du skal bruge enheden på et senere tidspunkt, eller at afinstallere Norton-produktet fra enheden.

Sådan fjernes en enhed fra din konto

1. Log på tjenesteudbyderens websted.

2. Klik på Norton Small Business.

3. Flyt markøren hen over den enhed, som du vil fjerne, på siden Enheder. Du kan filtrere enhederne efter operativsystem eller type.

4. Klik på papirkurvikonet ud for enhedens navn.

5. Klik på OK i dialogboksen Fjern enhed. Når enheden er blevet fjernet, har du én plads mere, der kan bruges.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v97312847_nsb_sos_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 25/09/2015