Afsendelse af invitationer til medarbejderne

Du kan installere de Norton-produkter, der fulgte med abonnementet, på enhver enhed ved at sende en mailinvitation. Så du behøver ikke at være til stede, hver gang der skal installeres et Norton-produkt på din arbejdsenhed. Når dine medarbejder på installationslinket i mailen, bliver Norton-produktet installeret på deres enheder. Når Norton-produktet er installeret, kan du administrere enhederne vha. Norton-kontoen.

Inden du sender en invitation, skal du sikre dig, at der er nok ledige pladser til installationen.

Det downloadlink, du sender, gælder kun i ti dage. Herefter udløber linket Installer Norton i invitationen. Du skal sende invitationen igen for at få Norton-sikkerhedsproduktet installeret på enheden.

Sådan sender du en invitation til medarbejderen

1. Log på tjenesteudbyderens websted.

2. Klik på Norton Small Business.

3. Klik på Send invitationer på siden Enheder.

4. Indtast medarbejderens mailadresse.

Hvis du vil sende invitationen til flere medarbejdere, skal du indtaste mailadresserne med et semikolon i mellem dem.

5. Klik på ikonet Send.

6. Klik på Udfør i bekræftelsesdialogboksen.

Norton sender en mail til medarbejderen med anvisninger, der er specifikke for enhedens platform, til installation af Norton-produktet.

Flere oplysninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v97312808_nsb_sos_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 25/09/2015