Installation af et Norton-produkt på din enhed

For at få mest muligt ud af Norton Small Business skal du installere de Norton-sikkerhedsprodukter, der fulgte med abonnementet, på alle dine enheder. Som kontoejer kan du sende invitationer til medarbejderne om at installere Norton-produktet på deres enheder.

Hvis du er ejer af Norton Small Business, og du har købt Norton Small Business fra din tjenesteudbyder, behøver du ikke at oprette en separat administratorkonto. Hvis din tjenesteudbyder er aktiveret til enkeltlogon, kan du få nem adgang til din Norton-konto ved at bruge dine legitimationsoplysninger til tjenesteudbyderen.

Du kan installere Norton-produktet på den aktuelle enhed eller sende en invitation for at installere den på en anden enhed. I begge tilfælde bliver enheden automatisk føjet til Norton Small Business-kontoen, når produktet er blevet installeret. Norton Small Business tilbyder dig det rigtige produkt til installation baseret på enhedens operativsystem. Så du behøver ikke at bekymre dig om, hvilket produkt du skal vælge til enheden.

Sådan installeres et Norton-sikkerhedsprodukt på den aktuelle enhed

1. Log på tjenesteudbyderens websted.

2. Klik på Norton Small Business.

3. Klik på Download Norton på den side, der vises.

4. Klik på fanen Installer på denne enhed, og klik derefter på Acceptér og download.

5. Kør den downloadede fil, og følg anvisningerne på skærmen.

Sådan installeres et Norton-sikkerhedsprodukt på en anden enhed

1. Log på tjenesteudbyderens websted.

2. Klik på Norton Small Business.

3. Klik på Download Norton på den side, der vises.

4. Klik på fanen Installer på en anden enhed.

5. Indtast den mailadresse, du har adgang til på den enhed, som du vil installere produktet på.

6. Klik på ikonet Send.

Norton sender mail med instruktioner, der er specifikke for din platform, til installation af Norton-sikkerhedsproduktet.

7. Åbn den mail, du har modtaget, klik på linket Installer Norton, og følge anvisningerne på skærmen.

Flere oplysninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v97312791_nsb_sos_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 05/10/2015