Hvordan får jeg adgang til min Norton Small Business-konto?

Som ejer af Norton Small Business kan du administrere dine installationer, købe flere pladser og forny dit eksisterende abonnement fra din Norton-konto.

Hvis du har købt Norton Small Business fra din tjenesteudbyder, behøver du ikke at oprette en separat administratorkonto. Hvis din tjenesteudbyder har aktiveret enkeltlogon, kan du nemt administrere Norton Small Business-kontoen ved at bruge dine legitimationsoplysninger til enkeltlogon.

Du finder flere oplysninger om at få adgang til Norton-kontoen vha. legitimationsoplysninger til tjenesteudbyderen i Hvordan får en Norton Small Business-kontoejer adgang til Norton?

Men hvis tjenesteudbyderen ikke har konfigureret enkeltlogon, skal du oprette en Norton-konto. Du kan oprette en Norton-konto med en gyldig mailadresse. Symantec sender produktopdateringer og andre oplysninger, som er relevante for din konto, til denne mailadresse.

Sådan opretter du en Norton-konto

1. Start browseren, og gå til følgende URL-adresse:

https://manage.norton.com

2. Klik på Opret en konto.

3. Klik på Opret konto på siden Log på.

4. Indtast din mailadresse i feltet Mailadresse på siden Opret en konto. Du skal angive denne mailadresse, hver gang du logger på Norton.

5. Indtast mailadressen igen i feltet Bekræft mailadresse.

6. Indtast en adgangskode i feltet Adgangskode.

Adgangskoden skal være på mellem 6 og 50 tegn, og der skelnes mellem store og små bogstaver.

7. Skriv dit fornavn og efternavn i tekstfelterne Fornavn og Efternavn.

8. Vælg land eller område på rullelisten Område.

9. Markér Send mig produktopdateringer, tilbud og nyhedsbreve om sikkerhed pr. mail, hvis du vil modtage produktopdateringer, tilbud fra Symantec og nyhedsbreve om sikkerhed.

10. Klik på Tilmeld.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v97312772_nsb_sos_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 06/10/2015