Om Norton Small Business

Norton Small Business er et abonnement, hvormed du kan beskytte dine enheder med nyeste Norton-sikkerhedsprodukter. Enheden kan være en Windows- eller Mac-computer eller en mobilenhed. Du kan administrere alle opgaverne fra et enkelt sted.

Du får følgende produkter i abonnementet: Norton Security Online for Windows, Norton Security for Mac og Norton Mobile Security. Uanset hvilket operativsystem, der er på enheden, beskytter Norton den. Antallet af enheder, som du kan beskytte, afhænger af det samlede antal pladser, du har købt. Hvis du har købt 10 pladser, kan du beskytte op til 10 enheder med alle disse Norton-sikkerhedsprodukter.

Som kontoejer kan du gøre følgende:

• Administrere installationer - Overføre Norton-produktet fra en enhed til en anden, mens du er på farten.

• Overvåge enheder - Se sikkerhedsstatussen for enhederne, og gør det nødvendige for at være beskyttet.

• Send invitationer - Få Norton installeret på medarbejdernes enheder ved at sende dem en invitation.

• Administrere abonnementet - Køb flere pladser eller forny abonnementet online.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v97301287_nsb_sos_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 05/10/2015